Justyna A. 15.05.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam wszystkich,Mam serdeczną prośbę o opinie na temat tej firmy.Korzystała z ich usług kuzynka (nawadnianie) i była zadowolona (z ceny i jakości) ale nie ukrywam, że nie stać nas na wtopę (budowa domu na kredyt i małe dzieciaki...). Wiem, że reklamują się w Muratorze więc liczę na to, że ktoś korzystał z ich usług.Z góry bardzo dziękuję za pomoc.PozdrawiamJustyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkas 16.05.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam,W ramach odpowiedzi na Pani pytanie informuję iż Firma ta wykonywała u mnie cały ogród tzn. wykonanie trawnika z nawodnieniem oraz sadziła drzewka owocowe i inne krzaki.Muszę przyznać iż prace wykonywane przez nich są na bardzo wysokim poziomie.Całość wykonali dość szybko i schludnie jestem bardzo zadowolony z wyniku końcowego i nareszcie pozbyłem się szkodników – krety ( podpowiedzieli mi aby pod trawą położyć siatkę ) – zdało egzamin brak jakichkolwiek kopców a krety przeniosły się gdzie indziej. W związku z bardzo dobrą jakością prac zleciłem im pielęgnację ogrodu – koszenie trawy, uzupełnianie kory, przycinanie starego drzewostanu itp. Z tych usług również jestem zadowolony. Muszę również dodać iż jestem osoba bardzo wymagającą a poszukiwanie firm które mogły zająć się ogrodem były koszmarne najpierw horendalne ceny prosto z kosmosu potem dziwne zachowania typu że robią bez materiału i za urządzenia które wypożyczają do prac muszę osobiście zapłacić itp.Do tego wszystkiego musiałem diwie ekipy które do mnie zawitały po prostu wyrzucić jedni ciągle pijani a drudzy kompletnie nie znali się na rzeczy.Dopiero znajomy u którego robili ogród rok temu polecił mi Firmę ComplexGarden.Co do ceny to koszt wykonywanych usług jest atrakcyjny w korelacji do jakości. Pozdrawiam wszystkich i jescze raz polecam usługi tej firmy to poprostu rzadkość naleźć fachowców za dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna A. 16.05.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Bardzo dziękuję za pomoc, Umówiłam się na sobotę na oglądanie i wycenę. Dam znać jak poszło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip69 16.05.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam, serdecznie polecam tą firmę. W ubiegłym roku robili mi trawnik i nawadnianie. Trawa jest piękna gęsta wręcz idealna, nawadnianie działa super. Nawet zima mu nie zaszkodziła a trawnik jest jak murawa stadionu na euro idealny równy i solidnie wykonany. Szczerze polecam tą firmę !!!!! A kontakt z panem Pawłem jest bardzo dobry polecam. )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts