frelka 06.12.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Krokusia, uwierz, wiemy co znaczy skomplikowany zakup działki.My też długo czekaliśmy na działkę (właściciel czekał na podział), a potem szukaliśmy banku, który sfinansuje dwoma kredytami zakup współwłasności.Trwało to i trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.12.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Krokusia, uwierz, wiemy co znaczy skomplikowany zakup działki. My też długo czekaliśmy na działkę (właściciel czekał na podział), a potem szukaliśmy banku, który sfinansuje dwoma kredytami zakup współwłasności. Trwało to i trwało. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 16.12.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Witam Was serdecznie. Wpadłam się tylko pochwalić, że działka już moja! Dziękuję za moralne wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 23.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://i2.fmix.pl/fmi1808/e6f775d20024ae7450d76344 W Bożego Narodzenia dni urocze,Niechaj szczęściem serce gra,Niech zdrowie dobre was otoczy,I na dni przyszłości trwa.Niech te święta przyniosą wam Boże łaski,spokój, radość i dostatek wszelki,A Nowy Rok niech spełnimarzenia ukryte na samym dnie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 25.12.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://img845.imageshack.us/img845/2193/kartawiateczna1.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 27.12.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Wentylacja na 1 i 2 biegu jest kompletnie niesłyszalna (aż wchodziłem na poddasze, żeby sprawdzić czy sterownik pokazujący działanie WM mnie nie okłamuje), na 3 i 4 słychać delikatny szum. Biorąc pod uwagę, że do ciągłej pracy mamy ustawione głównie 1 bieg oraz na kilka godzin nocnych 2, to jest to rewelacyjny wynik szumu (a raczej jego braku). WM mamy na flex-ach (zdjęcia widoczne na 3 stronie post #40,#58 ) Witam . Bardzo dziękuję za informację .To super że ta instalacja jest cicha bo też planuję taką ( a w Muratorze pisali że na flexach jest głośna i mój małżonek się przeraził , ale dzięki Wam już jest spokojny:)) Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 28.12.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Witam się u Was Nie będę oryginalna gdy napiszę że pięknie u Was . Bardzo mi się podoba, widok z okna na łąki... ach gdyby u mnie tak było. Mam jednak prośbę, gdybyście mogli zdradzić kto robił Wam puzzle przed domem będę wdzięczna.No i plus minus koszt. Mamy taki sam podjazd do garażu, na razie podsypujemy klińcem, ale w końcu trzeba będzie wykończyć. Pozdrawiam Renata.. PS. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 31.12.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://i3.fmix.pl/fmi1497/c04564a6000c26a850e1d425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.01.2013 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 http://img593.imageshack.us/img593/8349/ekartkinowyrok1283.jpg Uploaded with ImageShack.us Z okazji Nowego 2013 Roku, dużo zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń i oby ten rok był lepszy niż poprzedni (bo zawsze może być lepiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 01.01.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Dziękuję za wszystkie życzenia. Wszystkim odwiedzającym również składam najserdeczniejsze życzenia, oby spełniły się Wasze marzenia, szczególnie te związane z własnym miejscem na Ziemi Przyznam, że byłam przekonana, iż wątek umarł, a tu tylu gości :) I to z szampanem przyszli Renata2005tychy, obiecuję dogrzebać się namiarów na firmę, prześlę na PW. Koszt kostki to 110 lub 135 zł/m2 (nie mam jak sprawdzić, bo na rachunku jest ostateczna kwota, a nie pamiętam ile tych metrów u nas wyszło). W tej cenie była kostka Nardo i Citytop, podbudowa, obrzeża i robocizna. Dodatkowo płatne okazały się palisady użyte przy schodkach. Ekipa solidna, mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 02.01.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Dzięki. W takim razie będę czekać na pw- tak na spokojnie. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 13.02.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cześć, Kończymy budowę "po sąsiedzku". Jesteśmy na etapie wyboru przydomowej oczyszczalni ścieków. Czy możesz podać nam namiary na waszego wykonawcę i (ewentualnie na priv) podać ile Was ta "przyjemność" kosztowała. No i czy jesteście zadowoleni z wyboru czy też bralibyście teraz jakiś inny model. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 16.02.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Cześć, Kończymy budowę "po sąsiedzku". Jesteśmy na etapie wyboru przydomowej oczyszczalni ścieków. Czy możesz podać nam namiary na waszego wykonawcę i (ewentualnie na priv) podać ile Was ta "przyjemność" kosztowała. No i czy jesteście zadowoleni z wyboru czy też bralibyście teraz jakiś inny model. Pozdrawiam "Po sąsiedzku", to znaczy gdzie? Oczyszczalnie montowała nam firma TOMI BUD z Jasienicy. Z firmy jesteśmy zadowoleni, z oczyszczalni chyba też, choć ciężko wyrokować po trzech miesiącach użytkowania. Cena zbytnio nie odbiegała od informacji na stronie. Koszt oczyszczalni zależy przede wszystkim od warunków gruntowych i sposobu odprowadzenia oczyszczonych ścieków. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 29.03.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://i1.fmix.pl/fmi2129/8bc083f9001810425155c7b9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balomierz 17.04.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 "Po sąsiedzku", to znaczy gdzie? Oczyszczalnie montowała nam firma TOMI BUD z Jasienicy. Z firmy jesteśmy zadowoleni, z oczyszczalni chyba też, choć ciężko wyrokować po trzech miesiącach użytkowania. Cena zbytnio nie odbiegała od informacji na stronie. Koszt oczyszczalni zależy przede wszystkim od warunków gruntowych i sposobu odprowadzenia oczyszczonych ścieków. Pozdrawiam Ścieki znaczy oczyszcza z czystej wody i wypluwa na ogródek. To tak mniej więcej jak miejski zakład oczyszczania w Pruszkowie - smród taki że masa wolnych miejsc parkingowych wokół. A tak serio to łatwo o firmę zabierającą to co pozostało już po przefiltrowaniu? Bo chyba raz na pół roku trzeba to wyskrobywać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula76 03.08.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Witam przyszłych sąsiadów. Trochę to trwało, ale udało się - ZACZYNAMY w poniedziałek. Jesteśmy na przeciwko, po drugiej stronie ulicy Zabrskiej, tak że jak coś zacznie wystawać z ziemi i będzie to już widoczne, to będziemy to właśnie my Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 12.08.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Agula, powodzenia!!! Zapraszamy na kawę przyszłych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula76 20.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Dzięki Na kawę wpadniemy na pewno! Już wystajemy z ziemi - mamy ławy i ściany fundamentowe! Może nas już nawet od was widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frelka 26.08.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Na razie zasłania Was nasyp przy piekarni. Jednak przejeżdżając widziałam, że roboty ruszyły Planujesz założyć dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agula76 22.09.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Długo tu nie zaglądałam, ale przeprowadziliśmy się w między czasie do Mikołowa, do mojej mamy (na czas aż nasz domek oczywiście będzie w stanie do zamieszkania ), bo nasze poprzednie mieszkanko trochę za szybko się sprzedało Niestety, pomimo chęci nie dam rady prowadzić dziennika budowy - koszmarny brak czasu wolnego ... Ściany parteru już są, teraz za ok tydzień będziemy lać strop. Stan surowy zamknięty ma być do końca listopada ..... no i potem to się dopiero zacznie Pozdrawiam i obiecuję, że jak tylko będziemy dysponować większą ilością wolnego czasu to do Was zajrzymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts