Radiowiec 16.05.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witajcie, Mam mały dylemat. Zamarzyła się nam ozdobna koza w salonie, oczywiście tylko do dogrzewania, schemat ten sam, jak w przypadku kominka. Mamy doprowadzenie powietrza z zewnątrz. I tu jest problem - czy można taką kozę, opcjonalnie piecyk kominkowy połączyć z tym doprowadzeniem? Wiem, że generalną zasadą działania kozy jest pobieranie powietrza z pomieszczenia, ale w przypadku rekuperacji jest to przecież niedopuszczalne. Jakieś pomysły i sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 16.05.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Zainstaluj kozę z zewnętrznym dopływem powietrza np. ja taką mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radiowiec 16.05.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A możesz wrzucić zdjęcie, jak to wygląda? Mam komin narożny i nie bardzo mogę sobie coś takiego wyobrazić. Wiem, że jakimś rozwiązaniem jest piec kominkowy np. w kaflach, ale najbardziej widzi nam się tradycyjna koza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 16.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Najtańsze kozy z tych ciekawszych z zewnętrznym dopływem powietrza:http://www.galeriakominkow.pl/Sklep_internetowy/Piece_wolnostoj%C4%85ce/HS_FLAMINGO/Ja mam espo II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts