polineusz 16.05.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Witam! Mam pytanie czy można położyć inny środek izolacyjny fundamentowy bezpośrednio po sobie ( po wyschnięciu ) na drugi lepszej jakości?? Bo przyznam szczerze że zdecydowałem dopiero później (po fakcie kiedy został położony) ze na izolacje nie będę oszczędzał, też zależy mi na czasie schnięcia bo te tańsze jednak schną dużo wolniej, a mam do położenia kilka warstw i czekanie po 10 h na każdą aż wyschnie mi się " nie widzi" Zaznaczam że obydwa preparaty są na bazie rozpuszczalników naftopochodnych. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Edytowane 16 Maja 2012 przez polineusz dodatkowe informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 16.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Sprawdzić co pisze producent, np. na izohan wl można nakładać izohan wm itd. Nikt tu szklanej kuli nie ma i bez podania producenta raczej nie zgadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts