JoShi 29.03.2004 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Od razu na poczatku zastrzegam, ze nie mam pewnosci, czy ta wiadomosc powinna sie znalezc w tym dziale, ale nie mialam innego pomyslu. Mam problem koncepcyjny jesli chodzi o ogrodzenie od frontu. W sposob troche nieprzemyslany zgodzilismy sie, ze zbudujemy smietnik wspolnie z sasiadem. No i sasiad wybudowal swoja polowe z klinkieru, tak jak zreszta cale frontowe ogrodzenia. Ale ja nie chce ogrodzenia z klinkieru, przynajmniej nie w 100% z klinkieru no i mam teraz dylemat... Jak pozenic ze soba klinkierowy smietnik i nieklinkierowe ogrodzenie. Marzy mi sie naturalny kamien. Moze macie jakies pomysly, sugestie, zdjecia, linki itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 04.05.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2004 Możesz zrobić ogrodzenie z kamienia naturalnego, a w niego powkładać w niektórych miejscach po dwie - trzy cegły klinkierowe. To się chyba nazywa inkrustacja. Cegły ustawione są pionowo albo poziomo w różnych miejscach, dość ładnie to wygląda. Ostatnio w jakimś kiosku z literaturą budowlaną widziałem jakieś czasopismo - periodyk "Ogrodzenia" 30 zł ! , ale przejrzeć warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesek 05.05.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Zrób swoją część śmietnika z takiego materiału jak ogrodzenie, ale w takim samym kształcie jak śmietnik sąsiada. Sądzę, że będzie to dobrze wyglądało Lesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.05.2004 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Zrób swoją część śmietnika z takiego materiału jak ogrodzenie, ale w takim samym kształcie jak śmietnik sąsiada. Sądzę, że będzie to dobrze wyglądało Wiaze mnie umowa z sasiadem. Wprawdzie tylko slowna, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joker_joker 27.06.2004 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2004 Od razu na poczatku zastrzegam, ze nie mam pewnosci, czy ta wiadomosc powinna sie znalezc w tym dziale, ale nie mialam innego pomyslu. Mam problem koncepcyjny Problemami antykoncepcji raczej ogrodnik nie zajmuje się A kto? ty? ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts