dorotka_z 17.05.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam, mam nadzieję, że podobnego wątku nie było (szukałam, ale nie znalazłam). Stoimy przed dylematem wyboru garażu. Garaż bedzie wolnostojący, przyklejony do domu. Niewielki, jednostanowiskowy lub powiększony jeszcze trochę o przestrzeń na kosiarkę czy inne ogrodowe "graty". Dostaliśmy ofertę na garaż w konstrukcji stalowo-betonowej, dach płaski. Cena na dzień dobry koło 30 tysięcy. Może się zmienić w zależnosci od koloru, bramy, automatyki itd. Powiedzcie mi, laikowi, czy to naprawdę musi tyle kosztować? Widziałam na allegro oferty tynkowanych blaszaków. Ceny koło 5-10 tysięcy. Tylko, że taki blaszak ciepła pewnie w ogóle nie trzyma. Zależy nam na tym, aby w garażu panowała dodatnia temperatura. Nie musi być ciepło jak w domu, ale powyżej zera. Chodzi o to, żeby nie było problemów z odpalaniem samochodu w zimę. Napiszcie, proszę, o Waszych doświadczeniach. Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts