tola 29.03.2004 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mam problem, od trzech tygodni piszac posty na forum, nie dzialaja zmiekczenia. Myslalam, ze to wina klawiatury, ale nie. Wszedzie moge pisac normalnie, a jedynie na forum muratora nie! Jaka jest tego przyczyna?????? Kto mi pomoze???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariete 30.03.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Zauważyłem to samo.Muszę czytać tekst napisany i poprawiać.Wtedy skutkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2004 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 a u mnie nic nie skutkuje nie dzialaja zmiekczenia i nc nie moge poradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
web 14.05.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2004 zmiękczenia czyli rozumiem polskie ogonki...ąśżźćęńłóĄŚŻŹĆĘŁÓ musi być tylko polska klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts