Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Deski na podbitkę.

Recommended Posts

Czy podbitkę można uznać za elewację?

Zawarłem tak umowę z wykonawcą, że ten dorzucił "gratis" do ceny stanu surowego elewację...

I teraz chciałbym uprzedzić ewentualne spory co, się pod tym pjęciem kryję...

Dlatego proszę o konsultacje...

W życiu.

To tak po śląsku ;-) ? "W życiu"

W życiu nie (jeśli są watpliwości co do mojego sformułowania).

Tak z Bydgoszczy do "ślunska" to trochę daleko, ale kto wie? Może powstanie nowa kraina śląsk pomorski? :lol:

Krystian, skąd masz tych fachowców co zrobią podbitkę za 25/m2 ... czy to cena z malowaniem?

qrcze, u mnie jakoś strasznie drogo to wychodzi - myślę o robociźnie (zaczynam się do tego przyzwyczajać...)

deski mam modrzewione na pióro i wpust suszone komorowo, cena chyba 22 zł/m2 netto.

Może podasz mi namiary na swoją ekipę, możesz ich polecić ? Będę szczerze wdzięczna. :D

Pozdrawiam,

gaga2

gaga2 - polecić to będę mógł ich najwcześniej w lipcu... :roll:

Robili dach u kolegi no i spodobał mi się bardzo.

Co do podbitki, to 25zł/m2 za robociznę, ale robią tylko ze swojego materiału, a to kosztuje 23zł/m2 + 7 zł/m2 za farbę(2xduluksem)

jeżeli chcesz namiary to daj znać na priva - pozdrawiam!!!

Krystian, skąd masz tych fachowców co zrobią podbitkę za 25/m2 ... czy to cena z malowaniem?

qrcze, u mnie jakoś strasznie drogo to wychodzi - myślę o robociźnie (zaczynam się do tego przyzwyczajać...)

deski mam modrzewione na pióro i wpust suszone komorowo, cena chyba 22 zł/m2 netto.

Może podasz mi namiary na swoją ekipę, możesz ich polecić ? Będę szczerze wdzięczna. :D

Pozdrawiam,

gaga2

Szkoda że nie działasz w kuj-pomie, mam super gościa od podbitki - tak mi ładnie zrobił, że miałem zbyt dobre mniemanie o innych pracach na budowie. Niestety, tylko pan od podbitki był profesjonalistą... :(