Krystian 02.04.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 U mnie j.w. ale drewno za pół Twojej ceny... Wyjaśnię : 23zł/m2 drewno i 7zł/m2 farba, Zapytaj czy na pewno jest to cena po heblowaniu i z transportem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 02.04.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Czy podbitkę można uznać za elewację? Zawarłem tak umowę z wykonawcą, że ten dorzucił "gratis" do ceny stanu surowego elewację... I teraz chciałbym uprzedzić ewentualne spory co, się pod tym pjęciem kryję... Dlatego proszę o konsultacje... W życiu. To tak po śląsku ? "W życiu" W życiu nie (jeśli są watpliwości co do mojego sformułowania). Tak z Bydgoszczy do "ślunska" to trochę daleko, ale kto wie? Może powstanie nowa kraina śląsk pomorski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 02.04.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Krystian, skąd masz tych fachowców co zrobią podbitkę za 25/m2 ... czy to cena z malowaniem? qrcze, u mnie jakoś strasznie drogo to wychodzi - myślę o robociźnie (zaczynam się do tego przyzwyczajać...) deski mam modrzewione na pióro i wpust suszone komorowo, cena chyba 22 zł/m2 netto. Może podasz mi namiary na swoją ekipę, możesz ich polecić ? Będę szczerze wdzięczna. Pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 02.04.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 gaga2 - polecić to będę mógł ich najwcześniej w lipcu... Robili dach u kolegi no i spodobał mi się bardzo. Co do podbitki, to 25zł/m2 za robociznę, ale robią tylko ze swojego materiału, a to kosztuje 23zł/m2 + 7 zł/m2 za farbę(2xduluksem) jeżeli chcesz namiary to daj znać na priva - pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukins 02.04.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Krystian, skąd masz tych fachowców co zrobią podbitkę za 25/m2 ... czy to cena z malowaniem? qrcze, u mnie jakoś strasznie drogo to wychodzi - myślę o robociźnie (zaczynam się do tego przyzwyczajać...) deski mam modrzewione na pióro i wpust suszone komorowo, cena chyba 22 zł/m2 netto. Może podasz mi namiary na swoją ekipę, możesz ich polecić ? Będę szczerze wdzięczna. Pozdrawiam, gaga2 Szkoda że nie działasz w kuj-pomie, mam super gościa od podbitki - tak mi ładnie zrobił, że miałem zbyt dobre mniemanie o innych pracach na budowie. Niestety, tylko pan od podbitki był profesjonalistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts