flisiu 19.05.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Witam Wszystkich na forum. jestem nowy uzytkownikiem dlatego prosze o wyrozumialosc jesli temat sie powtorzy. Wczesniej troche powertowalem forum ale nie znalazelm odp. na moje pytania. Jestem w fazie przygotowania projektu pod moj dom. wykonuje projekt moja zaprzyjazniona pani architekt. Wymarzylismy sobie z narzeczona dom troszke inny niz wszytskie w kolo jakie sie obecnie buduja. Jednym z elemntow tego domu ma byc stropodach odwrocony ktory bedzie wykorzystany jako taras wychodzacy z sypialni na pietrze. Jednak wiadomo zawsze marzenia zderzaja sie z rzeczywistoscia, dlatego chcialem sie zorientowac wczesniej o koszty stropodachu. nigdzie nie moge znalezc porownania kosztu wybudowania dachu tradycyjnego powiedzmy dwuspadowego do stropodachu. czy ktos moze z Was budowal dom ze stropodachem odwroconym i wie moze ile taka przyjemnosc kosztuje;) Ewentualnie bylbym bardzo wdzieczny za jakies namiary na firme budowlana ze slaska co buduje stropodachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.05.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 W zależności od użytych materiałów od 300,00 do 500,00 za 1 m2. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flisiu 20.05.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 W zależności od użytych materiałów od 300,00 do 500,00 za 1 m2. Pozdrawiam. dla porownania ile musze liczyc za dach 4-spadowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 20.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Jak kierujesz to pytanie do mnie to odpowiem, że nie wiem. Za dużo niewiadomych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts