Ralf_82 19.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Witam. Jak zdemontować złączki do baterii przysznicowej, ktore połączone są z miedziaymi rurami?? Nie mam zbytnio pojęcia o hydraulice ale z tego co widzę te miedziana rurka zamocowana jest do złączki od barerii a drugi koniec rurki do plastikowego kolanka w scianie. Wiem, że gdyby był dostęp od drugiej strony sciany to po prostu mógłbym rozkęcić plstikowe kolanka i byłoby po problemie ale nie mam. Już miałem brać sie za układanie płytek w prysznicu a tu taki zonk... Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 20.05.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 ktoś to spaprał kolanka w ścianie powinny mieć uszka i te uszka przykręcone wkrętami powinny trzymać kolanka a wtedy bez problemu odkręcił byś z zewnątrz, jak widać ze zdjęć kolanka możesz wyciągnąć czyli nie są przykręcone, rozpruj ścianę i to popraw a potem kładź płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 27.06.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Dokładnie - póki jest czas popraw to jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts