michalp 20.05.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Witajcie, Chciałbym wykonać podest montowany na podłodze przy ścianie o głębokości 40 cm i wysokości 12 cm. Ma być pomalowany. Będzie na nim coś stało, na przykład książki. Zastanawiam się jednak, z czego należy go wykonać. Pierwsza myśl - płyta kg + farba, ale to jest moim zdaniem rozwiązanie fajne na początku. Każda rysa będzie skutkować tym, że zamiast farby będą białe kreski. Poza tym problem przecierania z kurzu - pewnie tylko na sucho. Z czego należy taki podest wykonać, aby był praktyczny w używaniu? Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 20.05.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 witam niewiem dokładnie jak będzie wyglądał ten podest ale jesli zrobił bys go z OSB można wkleic płyty Lacobel na to osb, wysoki standard wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 20.05.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 No tak, tylko że mi zależy na tym, aby to był konkretny kolor z mieszalnika, bo taki sam ma być na cokołach przy pozostałych ścianach. A lacobela raczej nie dopasuję do tego. Pomyślałem przed chwilą o lakierowanych frontach (takich jak od kuchni tylko w długiej formatce) - to dobry pomysł? Ale czy można to malować farbą do ścian z mieszalnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 20.05.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Gazobeton . Nie popęka po obciążeniu książkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 20.05.2012 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Tyle, że ja nie boję się, czy popęka, ale o to, że w przypadku rysy od razu zejdzie w tym miejscu farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dal1719503391 21.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 na to lak.lakier podniesie wytrzymałość, może jakiś mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts