Lusia191 07.07.2014 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Oj nie nie :no:nie ma szans nie zdążymy... na spokojnie na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelinka14 22.07.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 (edytowane) Podglądam i kibicuję w postępach budowlanych!!! i serdecznie gratuluję Synka. Cudowne chwile przed Wami Edytowane 23 Lipca 2014 przez Ewelinka14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 06.08.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Gratulacje, śliczny Synek!I postępów na budowie też gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 13.08.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Hej Lusia Gratuluję Syna niech się zdrowo chowa Nie wiem jak mogłam nie zauważyć tej wiadomości , a tu już prawie miesiąc minął... Racja, Dzidziuś przewraca świat do góry nogami... A czas tak szybko leci , że potem tego będzie brakować.... Ale Was to tak szybko nie dopadnie Widać lecicie z wykończeniówką, jesteś pewna ,że dopiero na wiosnę się wprowadzicie? Trzymam kciuki za dalsze prace i za przespane noce Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 16.08.2014 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Hej Lusia gratuluję szczęśliwym rodzicom pięknego synka, niech zdrowo rośnie i przynosi Wam radość. Pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 16.08.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Dziękujemy Wam wszystkim jest naprawdę cudownie dziecko to najpiękniejszy dar jaki może spotkać człowieka. Jesteśmy prze szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 16.08.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Hej Lusia Gratuluję Syna niech się zdrowo chowa Nie wiem jak mogłam nie zauważyć tej wiadomości , a tu już prawie miesiąc minął... Racja, Dzidziuś przewraca świat do góry nogami... A czas tak szybko leci , że potem tego będzie brakować.... Ale Was to tak szybko nie dopadnie Widać lecicie z wykończeniówką, jesteś pewna ,że dopiero na wiosnę się wprowadzicie? Trzymam kciuki za dalsze prace i za przespane noce Pozdrawiam . Reniu ciężko powiedzieć wszystko zależy od tego jak będą się posuwać prace. Zobaczymy nie zaprzeczam że uda się końcem roku ale dajemy sobie na spokojnie termin wiosenny. Wszystko się okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 26.08.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ja myślę że wprowadzicie się na Święta Bożego Narodzenia (z tego co widzę na zdjeciach) i czego Wam serdecznie życzymy. Nie ma jak Święta we własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 02.09.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Witaj Lusia po 1. gratuluję małej Pociechy Niech Syncio rośnie zdrowo po.2. bardzo ładnie u Was. I juz coraz bliżej do przeprowadzki. Planujecie w tym roku się wprowadzić? my kilka kroków jesteśmy za Wami. Ale co by nie było - na święta będę mieszkać po.3. widzę, że tez masz dylematy kuchniowe. A blat jaki planujecie? My jestesmy tuz przed zamawianiem sprzętów. Bo szafkowo chyba już nic nie zmienię. pozdrawiam, asti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 02.09.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Ale już u Was pięknie. Podłoga taka jak na wizualizacji? Ładnie taka wygląda, ale chyba praktyczna nie będzie? Jak podłoga jasna, to chyba blat też jasny, tak mi się wydaje. Kurcze, ja to jeszcze pełnych ścian swojej kuchni nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 04.09.2014 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 (edytowane) Ale już u Was pięknie. Podłoga taka jak na wizualizacji? Ładnie taka wygląda, ale chyba praktyczna nie będzie? Jak podłoga jasna, to chyba blat też jasny, tak mi się wydaje. Kurcze, ja to jeszcze pełnych ścian swojej kuchni nie mam Ta wizualizacja nie jest tak do końca jak to będzie efekt końcowy...ponieważ okno jest w kolorze orzecha, podłoga będzie raczej jasna- jakiś beż... kolor ścian to taka jaśniutka http://images69.fotosik.pl/146/c42b21cd91ddd7a0med.jpg coś takiego jak to krzesełko w prawym dolnym rogu... bardzo jaśniutka pistacja, limonka ... i teraz mnie coś tknęło czy nie lepszy byłby ten blat ciemniejszy, w kolorze okna... uchwyty też całkiem inne także ta wizualizacja jest bardziej poglądem w jaki sposób będą rozmieszczone półki i szuflady... Edytowane 4 Września 2014 przez Lusia191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 04.09.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2014 Lusia, dawaj do mnie za 5 minut Wrzucę wizkę z "ciemnym" oknem. My mamy ramy orzechowe. Co do koloru ścian u mnie - nie wiem... Beż, biała czekolada.. może kawałek czerwonego tak jak u Yuki.. (ps. 2gi raz wpisałam się Tobie do dziennika. Allllleeeee.... jestem czujna i szybko naprawiam pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 29.10.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Piękny się domek zrobił.Płytek w kuchni zazdroszczę, i kominka i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.11.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2014 Witaj Lusia Przyszlam z rewizyta, troszke czasu mi to zajelo Domek piekny, ale moje serducho skradl jednak Synek:wiggle: Moje gratulacje i prosze ucalowac go w pietaszki ode mnie :* Na kiedy planowany jest montaz kuchni? moglam przeoczyc date, bo ja to tak po zdjeciach sobie przelecialam tutaj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 03.11.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 Hihi Synuś wycałowany i zacałowany padł montaż kuchni mamy na koniec listopada, dziś zafugowaliśmy płytki na podłodze, mężuś zacząć układać płytki w WC. Jestem ciekawa jak u Was idzie montaż mebli kuchennych? pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 11.11.2014 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 Lusia, piena ta elewacja wyszła. Domek już jak zamieszkany wygląda.A kuchnia jak w wizualizacji, czy zmieniana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 12.11.2014 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2014 Witajcie Mychy Dziękujemy rozmieszczenie szafek zostaje bez zmian oj faktycznie już moglibyśmy tam mieszkać choć jeszcze wiele brakuje ale już co dzień zbliża do przeprowadzki, która i tak dopiero na wiosnę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 30.11.2014 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni, toaleta super, sami kładliście płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.11.2014 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Lusia, elewacje udalo sie skonczyc ? bo jak patrze na front to przyznam ze wyszlo pieknie bardzo mi sie podoba. Z meza zlota raczka widze...moj tez w domu u nas plytki ukladal i bedzie ukladac Kuchnia skonczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 30.11.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2014 Witaj Melisa udało nam się skończyć elewację przed zimą, zostało nam jeszcze tylko zrobić okucie na balkonach żeby nie zaciekało... Faktycznie mężuś sam układa wszystkie płytki w domu to wiellllllki plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts