Ewelinka14 06.12.2014 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2014 Kuchnia piękna, bardzo przytulna i przestronna, gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 12.12.2014 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Przepięknie, przepięknie, aż dech zapiera. Wszystko piękne i na pewno funkcjonalne, podziwiam, że przy małym dziecku gospodyni tak wszystko pięknie umie zaplanować Czekam na dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.12.2014 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://e-kartki.net.pl/kartki/26/2/d/21823.jpg Zdrowych i rodzinnych Świąt życzy Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 29.12.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Lusiu dziękujemy za piękne życzenia Świąteczne. Wam życzymy Szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń, radości z domku i i przede wszystkim zdrowia A dzidziuś już pewnie duży !!! Mieszkacie już ? Widziałam ,że kuchnia gotowa.... piękna jest ,,, chyba ciut zazdraszczam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 29.12.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Lusia więcej zdjęć, więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.12.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 http://ekartki-swiateczne.pl/kartki/14/4/d/kartki-nowy-rok-pomyslny-nowy-rok-2015-431.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 01.01.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 http://www.dobry-trening.pl/public/UserFiles/image/nowy%20rok.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.01.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Witam w Nowym Roku, bo od grudnia mnie tutaj nie bylo. Pieknie idziecie do przodu, kuchnie chwalilam na prv, ale teraz przebieram nozkami czekajac na lazienke Wasza..wierze w to i jestem pewna, ze Twoj Mezus zrobi ja cudownie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.01.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2015 Hej Lusia, Wydawało mi się, że tylko chwilę mnie tu nie było, a to już ponad pół roku minęło. Przede wszystkim gratuluję synka. Teraz to już pewnie spory chłopak. Na pewno daje Wam dużo radości. Z postępów w domu widać, że przeprowadzka lada chwila. Pewnie już przebierasz nogami. Świetna kuchnia Wam wyszła Wygląda na funkcjonalną. U nas na razie zimowa przerwa, ale robimy przymiarki do okien. A wiosną mąż musi domurować ścianki działowe na piętrze i weźmie się za elektrykę. Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 30.01.2015 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Hej Lusia, Wydawało mi się, że tylko chwilę mnie tu nie było, a to już ponad pół roku minęło. Przede wszystkim gratuluję synka. Teraz to już pewnie spory chłopak. Na pewno daje Wam dużo radości. Z postępów w domu widać, że przeprowadzka lada chwila. Pewnie już przebierasz nogami. Świetna kuchnia Wam wyszła Wygląda na funkcjonalną. U nas na razie zimowa przerwa, ale robimy przymiarki do okien. A wiosną mąż musi domurować ścianki działowe na piętrze i weźmie się za elektrykę. Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za szybką przeprowadzkę. Dziękujemy To prawda synuś pochłania każdą chwilę mamusi, bo tatuś na budowie spędza dni, ale nie żałuję cudowny czas !!! Każda wizyta w domku ( już można zacząć tak mówić, bo robi się coraz bardziej domowo) sprawia że nie chce się stamtąd jechać, ale jeszcze troszkę Ale i u Was wraz z wiosną nadejdą zmiany i każda wykonana praca będzie cieszyć oko Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 30.01.2015 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Witam w Nowym Roku, bo od grudnia mnie tutaj nie bylo. Pieknie idziecie do przodu, kuchnie chwalilam na prv, ale teraz przebieram nozkami czekajac na lazienke Wasza..wierze w to i jestem pewna, ze Twoj Mezus zrobi ja cudownie Pozdrawiam Witaj Meliska Oj tak, już słodzę mężusiowi że świetnie mu idzie:wiggle: Muszę, bo jak jest zmęczony to słyszę, że to przeze mnie, bo mu tak naździwiałam hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.02.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 o widzisz, tak lubię: zaglądam i nowe zdjęcia dzielny mężuś świetnie radzi sobie z tą łazienką. efekt na pewno będzie super. schody, chociaż nie w pełnej okazałości, to i tak prezentują się bardzo ładnie. podoba mi się ten kontrast z jasnymi ścianami. kolor schodów to jakiś wenge, czy orzech? pozdrawiam kasia-max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 01.02.2015 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2015 o widzisz, tak lubię: zaglądam i nowe zdjęcia dzielny mężuś świetnie radzi sobie z tą łazienką. efekt na pewno będzie super. schody, chociaż nie w pełnej okazałości, to i tak prezentują się bardzo ładnie. podoba mi się ten kontrast z jasnymi ścianami. kolor schodów to jakiś wenge, czy orzech? pozdrawiam kasia-max Witaj Kasiu tak, schody są w kolorze orzecha, ściany są w sumie jeszcze nie pomalowane ale jeśli chodzi o efekt końcowy to też to będzie coś jasnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 02.02.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Pięknie, pięknie są postępy piorunujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 18.02.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 CześćLusia od jakiegoś czasu zaglądam do ciebie i w końcu postanowiłam ujawnić się Pięknie się domek prezentuje, kuchnia rewelacyjna - szczególnie ten fiolet na ścianach i te dmuchawce... Gratuluję dzielnego mężą bo łazienka bardzo ładnie wyszła! Trochę zachodu było z fugami jak piszesz ale pewnie będą trwalsze niż zwykłe Życzę szybkiego wprowadzenia się do domku!! Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 18.02.2015 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Lusia, łazienka wyszła super, podziwiam umiejętności męża (pisałam Ci priva dawno temu w tej sprawie), mój wiele rzeczy zrobi sam, ale łazienek się nie podejmuje (może i trochę z baku czasu). No i kuchnia dużo zyskała, dużo Was kosztował ten lacobel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Piekny postep prac i tradycyjnie- brawo dla meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 19.02.2015 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 CześćLusia od jakiegoś czasu zaglądam do ciebie i w końcu postanowiłam ujawnić się Pięknie się domek prezentuje, kuchnia rewelacyjna - szczególnie ten fiolet na ścianach i te dmuchawce... Gratuluję dzielnego mężą bo łazienka bardzo ładnie wyszła! Trochę zachodu było z fugami jak piszesz ale pewnie będą trwalsze niż zwykłe Życzę szybkiego wprowadzenia się do domku!! Pozdrawiam Kasia Dziękujemy Kasiu No tak, jak się coś samemu zrobi to nie dość że zaoszczędzi się na firmach, to po drugie dwa razy bardziej się tego szanuje i dba Pozdrawiamy i zapraszamy znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 20.02.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Wiem coś o tym bo też mam takiego męża na szczęście Tylko przed nim jeszcze dużo takich zmagań bo jesteśmy na etapie syropu Na pewno będę odwiedzać i kibicować Wam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.02.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 cześć Lusia,też przyszłam pochwalić Twojego męża. łazienka wygląda naprawdę super. podziwiam, że daliście radę z tą fugą. czytałam w jakimś dzienniku (oczywiście nie pamiętam jakim), że ktoś polecał fugę epoksydową jakiejś konkretnej firmy, która się łatwo kładzie. nazwy też niestety nie pamiętam. a Wasza jakiej firmy była? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts