monikazhr 26.08.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 no ślicznie się robi. A jaki kolor wybraliście do nadbitki? I czym malowaliście -sadolinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 26.08.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Witam:) Malowaliśmy farbą tikkurila valti expert w kolorze Palisander jak otworzyliśmy pierwszą puszkę okazało się, że to sama woda ale jak zaczęliśmy malować kryło super:) nawet pomyśleliśmy że jakaś puszka zostanie bo przecież "strasznie wydajna" no zobaczymy jak cieśle pomalują sobie krokwie czy zostanie czy może nawet i braknie... ogólnie polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 30.08.2013 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 My też palisandrem malowaliśmy, ale z Altaxa. Z daszkiem dom będzie wygląda już super, nabierze właściwego kształtu robi coś jeszcze w tym roku? okna będą przed zimą? pozdrawiam i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 30.08.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Tak tak jak już czapeczka będzie i nie będzie się lało na głowę to już będzie supcio:) okna jednak wstawimy na wiosnę, nie chcemy tak szczelnie zamykać ścian na zimę, na spokojnie okna wstawimy po zimie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona123 08.09.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Przeglądając Twój dziennik wspominam moją budowę. Wszystko przerabiałam tak jak i Ty - niepowtarzalne chwile. Nieźle sobie radzicie. Ja obecnie siedzę w morzu papierów. Ale już jesteśmy prawie na mecie. Pozdrawiam i życzę dalej tyle zapału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 12.09.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 (edytowane) Lusia- widzę że ruszyliście z dachem? Super! Jak to wszystko wygląda na dzień dzisiejszy?Jest już dachówka?Wstaw zdjęcia proszę Pogoda dopisuje? Bo u mnie leje od 2 dni:( Edytowane 12 Września 2013 przez lenanova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 12.09.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No no domek z czapeczką prezentuje się cudownie, czekam nadal niecierpliwie na dachówkę, ale i tak jest już kawał dobrej roboty U nas od jutra zaczyna majster i mam nerwa, bo będę w pracy Mąż na szczęście będzie ciągle na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 12.09.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Lusia- widzę że ruszyliście z dachem? Super! Jak to wszystko wygląda na dzień dzisiejszy?Jest już dachówka?Wstaw zdjęcia proszę Pogoda dopisuje? Bo u mnie leje od 2 dni:( Tak, działamy.... co drugi dzień masakra z tym deszczem... dachówkę jak pogoda da to we wtorek zaczną kłaść, zobaczymy ale co wizyta na budowie to coraz piękniej:wiggle: mam jeszcze jakieś zdjecia więc wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 12.09.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 No no domek z czapeczką prezentuje się cudownie, czekam nadal niecierpliwie na dachówkę, ale i tak jest już kawał dobrej roboty U nas od jutra zaczyna majster i mam nerwa, bo będę w pracy Mąż na szczęście będzie ciągle na miejscu Nie martw się Moniczko u mnie to samo ja też w pracy mąż mi tylko zdjęcia pokazuje co zrobili:) jutro też w pracy a podobno już zaczęli kłaść membranę. Pozdrawiam serdecznie :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 13.09.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Oj a kobiety to tak mają, że wszystkiego same chciałyby przypilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 13.09.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Oj a kobiety to tak mają, że wszystkiego same chciałyby przypilnować Tak to już z nami jest już nieraz usłyszałam słowa: "no bo trzeba było być na budowie... ":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 24.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Hej, hej, jak dach?Pięknie się domek prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 24.09.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Hej, hej, jak dach? Pięknie się domek prezentuje. Hello Robi się co prawda z małym poślizgiem bo przecież dawno nie padało jutro będę na budowie co cyknę aktualną foteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 26.09.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 no wow wow wow ile zmian i to pięknych zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenanova 27.09.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Lusia-czekam na zdjęcia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 03.10.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ale smaku narobiliście - szczególnie tym na diecie permanentnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 04.10.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Ale smaku narobiliście - szczególnie tym na diecie permanentnej Oj tam oj tam kawałeczek domowej szarlotki jeszcze nikomu nie zaszkodził zawsze można sobie wmówić że to w malutkiej części danie dietetyczne:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 09.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Lusia masz rację, bo przecież jabłka są zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 09.10.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Lusia cóż więcej można powiedzieć ślicznie!!!!! Bardzo Wam zazdrościmy....A dachóweczka piękna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 14.10.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Nooo widzę że działówki rosną. Super wkońcu będzie widać faktyczną wielkość pomieszczeń. Tuje zasadziliśmy na wiosnę. To była mądra decyzja, bo teraz będziemy liczyć każdy grosz więc na pewno nie będziemy kupować "upiększaczy" hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts