gust 15.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zamierzamy postawić bloczki fundamentowe. Jeśli pogoda pozwoli to jeszcze je ocieplić ale nie sądzę że damy radę, zresztą chyba nawet nie ma sensu . Ociepli się na wiosnę i wtedy też dokończymy fundament i polecimy z murami i dachem. Jak kasa pozwoli to i okna na jesień wstawimy. Robimy etapami ze względu na to iż nie piszemy się na kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 16.10.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 To mamy podobne plany . Ile damy radę na bieżąco będziemy wkłądać w budowę a na wykończenie tylko jakiś drobny kredycik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 22.10.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Cały czas do przodu i tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 28.10.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 I oby do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.10.2013 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 tak dokładnie, odpoczywamy i zbieramy siły na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 14.11.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Haloo :)witam się i ja :)Przeczytałam cały dziennik i muszę napisać , że jestem pod wrazeniem jak dużo sami zrobiliście Piękny domek macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 26.11.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Lusia to zazdroszczę już zakończenia planu na ten rok, my jeszcze się grzebiemy... Ale już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malka26 29.12.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Witam. moze pomoge . jesli chcesz sie z kims skontaktowac, kto w stopce nie ma linka do dziennika mozna wyslac prywatna wiadomosc wchodzac na nic danego uzytkownika ( wytluszczony ) i wybrac opcje wyslij prywatna wiadomosc. pozdrawiam. sliczny domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 30.12.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Lusia dziękuję serdzcznie za życzenia świątecznie :yes: Mam nadzieję,że Twoje też przebiegły cudownie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 01.01.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 dziękujemy za życzenia i również życzymy Wszystkiego dobrego w Nowym 2014 roku, żeby był lepszy niż ten poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mała_Wiedźma 13.01.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Obejrzałam Wasz dach bardzo dokładnie. Jest piękny. Ja planuję ułożenie gontu bitumicznego chociaż konstrukcja dachu jest tak solidna, że mogłaby być dachówka, jednak za bardzo boję się kosztów. Za to podobny będę miała kolor A jaki planujecie kolor elewacji? Mam pytanie dotyczące konstrukcji dachu, a dokładnie o wiatrownice. Wydaje mi się, że u mnie podobnie jak u Was deski wystają poza ostatnią krokiew i w związku z tym wiatrownica jest troszkę głębiej . Mój dach oglądali ostatnio dekarze, przymierzałam się do obróbek blacharskich, i stwierdzili, że nie będzie do czego zamocować wiatrownicy i teraz zastanawiam się czy to jest błąd czy też tak czasem się robi. Cieśle nie zamontowali na dachu desek czołowych i wiatrownic na co dekarze też się mocno burzyli. Prawdopodobnie i tak nie oni będą robili ten dach , ale troszkę mnie to zaniepokoiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 16.01.2014 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Obejrzałam Wasz dach bardzo dokładnie. Jest piękny. Ja planuję ułożenie gontu bitumicznego chociaż konstrukcja dachu jest tak solidna, że mogłaby być dachówka, jednak za bardzo boję się kosztów. Za to podobny będę miała kolor A jaki planujecie kolor elewacji? Mam pytanie dotyczące konstrukcji dachu, a dokładnie o wiatrownice. Wydaje mi się, że u mnie podobnie jak u Was deski wystają poza ostatnią krokiew i w związku z tym wiatrownica jest troszkę głębiej . Mój dach oglądali ostatnio dekarze, przymierzałam się do obróbek blacharskich, i stwierdzili, że nie będzie do czego zamocować wiatrownicy i teraz zastanawiam się czy to jest błąd czy też tak czasem się robi. Cieśle nie zamontowali na dachu desek czołowych i wiatrownic na co dekarze też się mocno burzyli. Prawdopodobnie i tak nie oni będą robili ten dach , ale troszkę mnie to zaniepokoiło. Witam u nas:) Kurcze jeśli chodzi o wiatrówki to nie mam pojęcia jak to jest u nas dekarze byli jednocześnie cieślami i wszystko po kolei było montowane... Najlepiej poradzić się fachmanów:yes: Natomiast elewacja bez wahania w kolorze kremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.02.2014 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Ja z rewizytą Fajnie bo jesteśmy na podobnych etapach I budowlanych i Ludzikowych My pędzimy z budową ile tylko sie da Marzy mi się aby w połowie marca weszły tynki Trzymam kciuki za Waszą szybką budowę i zdowia życzę duuużo Całusy Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 14.03.2014 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Witam po długiej nieobecności. Pięknie się prezentuje Wasz domek z oknami. Widzę, że sezon rozpoczęty na całego elektryka następna w kolejce. Gratuluję i życzę powodzenia w następnych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 18.03.2014 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Witam po długiej nieobecności. Pięknie się prezentuje Wasz domek z oknami. Widzę, że sezon rozpoczęty na całego elektryka następna w kolejce. Gratuluję i życzę powodzenia w następnych etapach. Hej:) o tak sezon zaczęliśmy bardzo intensywnie okna są, elektryka się kończy, tynkarze w drodze ; ) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 04.04.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 Lusia i Tomek ale czad, zazdroszczę postępów i gratuluję kredytu Też troszkę zaczynamy z mężem dojrzewać do tej decyzji i chyba ten rok jeszcze nie, ale w 2015 pewnie zwiążemy się z bankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.04.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wielkanoc_2300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 19.04.2014 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Wesołych Świąt http://images55.fotosik.pl/332/0460d59f4f5aa7bf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 24.04.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Lusia w końcu się odezwałaś cieszę się z postępów woda w domu super . A jesli chodzi o gaz to gazownia ma już projekt zrobiony i tylko ustala miejsce usytuowania gazomierza? Jeśli tak to gazomierz będzie lada dzień.... A gdzie ten parapet???? Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 24.04.2014 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Hej:) no właśnie projekt "się robi" była dziś pani z gazowni i pyta gdzie chcemy mieć skrzynkę, mówimy że w ogrodzeniu tak jak teraz to się robi ale jest jak zwykle mały problemik normalne co nie? my z przodu nie mamy jakoś dużo miejsca na wjazd (po prostu tak optymalnie) i mówimy, ze płot chcemy w granicy. Pani zasugerowała byśmy przeszli się do gminy i zapytali czy nie będzie to problem w przyszłości by było to na papierku bo później mogą żądać rozbiórki płotu i może pojawić się większy problem. W niektórych gminach wymagają 5m od osi jezdni:jawdrop: także jutro maszeruję do gminy i pytam czy nie będą mieli jakiegoś "ale" jak postawimy płot w granicy... Parapet wstawię tylko musiałam poczekać na zdjęcia od mężusia by zgrać z tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts