gust 25.04.2014 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 O jak ładnie, praca wre Czekam na zdjęcia z tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 25.04.2014 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2014 O jak ładnie, praca wre Czekam na zdjęcia z tynków Witamy Właśnie też czekam na męża z budowy może jakieś zdjęcie przywiezie to zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 26.04.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2014 Najgorzej wyjść z ziemi. Kasa ucieka z portfela a efektu za bardzo nie widać. Dobrze ocieplamy fundament żeby potem mniejsze straty ciepła były. W połowie maja ruszą ściany i w końcu nasz szpak urośnie Ściany robimy z betonu komókowego Solbet 24 cm, działówki tak samo tylko z 12 cm. Wieniec i nadproża z gotowych elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 29.04.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Lusia ale się u Was dzieje. Parapety wyglądają pięknie. A wyrównania terenu bardzo zazdroszczę My ciągle czekamy na ziemię Nikt nie chce oddać a wszyscy chcą sprzedać za kosmiczną cenę..... Lusia pokaż ogrodzenie które będziecie robić tzn. mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 30.04.2014 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Coś wiem o tym jak sobie cenią ziemię-masakrycznie nam została spod fundamentów a ilu było już o nią pytać... to aż dziwne by tak się o ziemię zabijać W dzienniku wklejam nasz własnoręczny projekt Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Lusia191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 06.05.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Lusia idziecie jak burza, piękne parapety, piękne tynki i okna miodzio To właściwie można już prawie mieszkać A co do gazu i pieca, podłączam się do tego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 06.05.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2014 Witaj Moniczko Dziękujemy za odwiedziny:hug: Kurcze właśnie jeśli chodzi o piec to nie wiemy jeszcze zaraz po tynkach wchodzi instalator i z nim musimy podjąć rozmowę i decyzję w sprawie pieca. Dużo tego do wyboru... za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 11.05.2014 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2014 Witaj Lusia191 przybiegłam z rewizytą i muszę napisać ,że domek prezentuje sie bardzo fajnie Widzę ,że juz u was po tynkach ....super jeszcze troszke i nas dogonicie . Fajnie ,że sporo własnej pracy wkładacie w budowe na pewno wynosi was to znacznie taniej niz jakbyście brali fachowców;) podziwiam i trzymam kciuki za dalsze prace w domku no i oczywiście będe zaglądać . Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 13.05.2014 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Lusia a będziecie mieć też kominek czy tylko gaz? A podłogówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 13.05.2014 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Moniczko kominek będzie owszem ale tylko do palenia w święta i na podobne okazje:) i ogrzewanie gazowe w postaci podłogówki na całości domu- grzejnik będzie dodatkowo w łazience i w garażu. Co u Was słychać ? Dachówka wybrana? czy nadal milion dylematów ale tak to już jest na budowie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pannda 15.05.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) Witaj Lusia gratuluję skończonych tynków, sama wiem jak to cieszy oczy, gdy już nie widać gołych ścian, a zobaczysz jak zrobicie wylewkę, co to za świetne uczucie, że wystarczy już tylko pomalować i coś na podłogę rzucić. Domek bardzo fajny i przemyślany, na pewno będę zaglądać. U nas jeszcze na działce góry ziemi, ale już nie mogę się doczekać jak posprzątamy i zacznie wyglądać jak u ludzi Edytowane 15 Maja 2014 przez Pannda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 16.05.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 (edytowane) Lusia tydzień mnie nie było a tu takie postępy, gratuluję i trzymam dalej kciuki za następne prace:bye:A ogrodzenie będzie piękne a jeszcze jak mąż go sam zrobi, to chylę czoło. Edytowane 16 Maja 2014 przez krawczykowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 16.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 No no Lusia 191 idziecie jak burza super zaraz wylewki u was i juz nas doganiacie hi hi hi trzymam kciukasy za dalsze postepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 17.05.2014 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Dziękujemy dziewczynki za odwiedziny ależ ten czas leci już ponad 3 lata od wbicia pierwszej łopaty a tu jeszcze tyle do zrobienia:) ciekawa jestem czy uda nam się zamieszkać jeszcze w tym czy dopiero po - na wiosnę hmm zobaczymy póki co inwestorka jeździ od sklepu budowlanego do sklepu dziecięcego przygotowujemy wyprawkę dla naszego pierworodnego wszystko na raz ale damy radę przecież nie jesteśmy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 17.05.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Wpadłam do Ciebie w odwiedziny:)Widzę, że przyśpieszacie,po wylewkach tylko wykańczać domek i widzę ,że jest dla kogo:lol2:Życzę,aby Święta były już w nowym domku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.05.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 No no , super robota, podłogówka równiusieńko .... i widzę że w całym domu . My mamy podłogówkę w łazienkach, przedpokojach i kuchni, i przechodząc z ciepłej podłogi na zimną zaczynam żałować ,że dałam się przekonać na mieszane co.. My będziemy mieć 3 lata w listopadzie, ale leci ten czas A dzidzia kiedy się pojawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 17.05.2014 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 No nam instalator poradził że jak robić podłogówkę to wszędzie. Baliśmy się o sypialnie jak to będzie ale jakoś zdecydowaliśmy na całość mam nadzieję że nie będziemy żałować Miłosz będzie z nami końcem lipca - terminowo no chyba że ktoś lub coś sprawi że mamusia się zdenerwuje i będzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 17.05.2014 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 Nie będziecie żałować Co instalator to inaczej gada, wiadomo Dom , Syn ... Czyli wszystko pod kontrolą Lusiu Nasze dzidzie już prawie przed osiemnastką ... no i baby Ale drzewa i dom są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 17.05.2014 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 ooooo to już pannice no to większa część jest ja się trochę obawiam bo chciałam od razu pierwszą dziewczynkę by pomagała w sprzątaniu domku ale wyszło jak wyszło mam nadzieję że drugie będzie dziołszka bo mój mąż jak ktoś mówi dom, drzewo, syn to mówi że wiedział co robi też bym sobie tak chciała wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 18.05.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 No nie wiem czy z tym sprzątaniem tak jest... Czasem gardziel boli No ale zawsze można próbować Widać Mąż wie na czym stoi i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts