Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DYMSZA REX- spełnienie marzeń <<<<<<Komentarze>>>>>>

Recommended Posts

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najgorzej wyjść z ziemi. Kasa ucieka z portfela a efektu za bardzo nie widać. Dobrze ocieplamy fundament żeby potem mniejsze straty ciepła były. W połowie maja ruszą ściany i w końcu nasz szpak urośnie :) Ściany robimy z betonu komókowego Solbet 24 cm, działówki tak samo tylko z 12 cm. Wieniec i nadproża z gotowych elementów.

Witaj Lusia191 przybiegłam z rewizytą i muszę napisać ,że domek prezentuje sie bardzo fajnie :) Widzę ,że juz u was po tynkach ....super jeszcze troszke i nas dogonicie . Fajnie ,że sporo własnej pracy wkładacie w budowe na pewno wynosi was to znacznie taniej niz jakbyście brali fachowców;) podziwiam i trzymam kciuki za dalsze prace w domku no i oczywiście będe zaglądać .

Pozdrowionka zostawiam :D

Moniczko kominek będzie owszem ale tylko do palenia w święta i na podobne okazje:) i ogrzewanie gazowe w postaci podłogówki na całości domu- grzejnik będzie dodatkowo w łazience i w garażu. Co u Was słychać ? Dachówka wybrana? czy nadal milion dylematów :lol2: ale tak to już jest na budowie:wiggle:

Witaj Lusia :bye:

gratuluję skończonych tynków, sama wiem jak to cieszy oczy, gdy już nie widać gołych ścian, a zobaczysz jak zrobicie wylewkę, co to za świetne uczucie, że wystarczy już tylko pomalować i coś na podłogę rzucić.:p

Domek bardzo fajny i przemyślany, na pewno będę zaglądać.

U nas jeszcze na działce góry ziemi, ale już nie mogę się doczekać jak posprzątamy i zacznie wyglądać jak u ludzi :D

Edytowane przez Pannda

Dziękujemy dziewczynki za odwiedziny ;) ależ ten czas leci już ponad 3 lata od wbicia pierwszej łopaty a tu jeszcze tyle do zrobienia:) ciekawa jestem czy uda nam się zamieszkać jeszcze w tym czy dopiero po - na wiosnę hmm zobaczymy póki co inwestorka jeździ od sklepu budowlanego do sklepu dziecięcego ;) przygotowujemy wyprawkę dla naszego pierworodnego :wiggle: wszystko na raz ale damy radę przecież nie jesteśmy sami :rotfl:

No no , super robota, podłogówka równiusieńko .... i widzę że w całym domu .

My mamy podłogówkę w łazienkach, przedpokojach i kuchni, i przechodząc z ciepłej podłogi na zimną zaczynam żałować ,że dałam się przekonać na mieszane co..

My będziemy mieć 3 lata w listopadzie, ale leci ten czas :eek:

A dzidzia kiedy się pojawi?

No nam instalator poradził że jak robić podłogówkę to wszędzie. Baliśmy się o sypialnie jak to będzie ale jakoś zdecydowaliśmy na całość mam nadzieję że nie będziemy żałować :cool:

Miłosz będzie z nami końcem lipca - terminowo :wiggle: no chyba że ktoś lub coś sprawi że mamusia się zdenerwuje i będzie szybciej :lol2:

ooooo to już pannice ;) no to większa część jest ;) ja się trochę obawiam bo chciałam od razu pierwszą dziewczynkę by pomagała w sprzątaniu domku ale wyszło jak wyszło mam nadzieję że drugie będzie dziołszka ;) bo mój mąż jak ktoś mówi dom, drzewo, syn to mówi że wiedział co robi :lol2: też bym sobie tak chciała wiedzieć :lol2: