Pannda 19.05.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Moje gratulacje! U was Miłosz w lipcu, a u nas Adaś w sierpniu i mamy zwariowany pomysł do tego czasu się wprowadzić. Pewnie jeszcze nie do całkiem gotowego domu, ale z kuchnią, łazienką i sypialnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 19.05.2014 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 No nie wiem czy z tym sprzątaniem tak jest... Czasem gardziel boli No ale zawsze można próbować Widać Mąż wie na czym stoi i oby tak dalej Hihi już też slyszałam opinie, że synuś bardziej pomaga mamusi niż córcia może coś w tym jest?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 19.05.2014 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Moje gratulacje! U was Miłosz w lipcu, a u nas Adaś w sierpniu i mamy zwariowany pomysł do tego czasu się wprowadzić. Pewnie jeszcze nie do całkiem gotowego domu, ale z kuchnią, łazienką i sypialnią No proszę również gratuluję :hug: Oj naprawdę Was podziwiam my fizycznie nie damy rady. Mąż sam będzie kładł płytki, malował, robił karton-gipsy, układał podłogę a wiadomo ile się zrobi po pracy... fajnie by było ale nie chce go zajechać hihi my tak liczymy na Wielkanoc 2015 przy dobrych wiatrach będe Waszym częstym gościem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.05.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 już miałam iść spać, ale postanowiła wpaść jeszcze krótką rewizytą no i jaka fajna wiadomość mnie tu zastała. GRATULACJE. inwestor na prawdę wiedział, co robi widzę, że po całości położyliście podłogówkę. też namawiam na to męża i jest duża szansa, że tak zrobi. wydaje się gęsto tych rurek. robiliście jakis projekt, czy tak "na oko" położone? pozdrawiam i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 26.05.2014 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Lusia super, co dajecie na podłogówkę w pokojach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 26.05.2014 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 już miałam iść spać, ale postanowiła wpaść jeszcze krótką rewizytą no i jaka fajna wiadomość mnie tu zastała. GRATULACJE. inwestor na prawdę wiedział, co robi widzę, że po całości położyliście podłogówkę. też namawiam na to męża i jest duża szansa, że tak zrobi. wydaje się gęsto tych rurek. robiliście jakis projekt, czy tak "na oko" położone? pozdrawiam i dobranoc Dziękujmy nasz Tajniaku za odwiedziny i gratulacje :D tak, podłogówkę mamy na całości tak nam instalator doradził i na pewno miał jakiś projekt którego się trzymał. Są miejsca gdzie jest większa strata ciepła i tam też jest troszkę gęściej rozłożona. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 26.05.2014 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Lusia super, co dajecie na podłogówkę w pokojach???? Hmmm dobre pytanie chcemy deskę barlinecką zobaczymy jeszcze jak będziemy mieć wylewki ( mają być jutro bądź w środę) jeśli wyleją tak by się zmieściła to będzie deska i takiej opcji się na razie trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychadita 26.05.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dawno mnie u Was nie było, a tu taki piękny etap...i takie dobre wieści. Gratulacje i nie denerwuj się, bo z mojego doświadczenia wynika, że to rzeczywiście poród przyspiesza - ja rodziłam jak DiT magisterkę bronił Tzn. zawiózł mnie do szpitala, bo wody odeszły, pojechał się bronić, wrócił i "razem urodziliśmy" w nocy. Teraz mówię, że tak długo rodziłam, że ojciec dzicka zdążył studia skończyć My też mamy plan na podłogówkę w całym domu, więc będę częściej zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 26.05.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dawno mnie u Was nie było, a tu taki piękny etap...i takie dobre wieści. Gratulacje i nie denerwuj się, bo z mojego doświadczenia wynika, że to rzeczywiście poród przyspiesza - ja rodziłam jak DiT magisterkę bronił Tzn. zawiózł mnie do szpitala, bo wody odeszły, pojechał się bronić, wrócił i "razem urodziliśmy" w nocy. Teraz mówię, że tak długo rodziłam, że ojciec dzicka zdążył studia skończyć My też mamy plan na podłogówkę w całym domu, więc będę częściej zaglądać. No to faktycznie był i podwójny stres ale i podwójne szczęście zapraszamy częściej do nas Wy macie już wełnę my będziemy zamawiać... z czego macie tą wełnę? bo jakoś nie umiem odczytać ze zdjęcia pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 29.05.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 gratuluję postępów w pracy na budowie, choć to już o domu trzeba mówić, prawda? życzę mnóstwa sił, wytrwałości i samozaparcia, wiem co to znaczy własnoręczna robota, ale wiem tez ile satysfakcji ona daje. Macie już piękny domek a jak go skończycie to już bajka będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 03.06.2014 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Lusia gratuluję postępów a przede wszystkim dopiero teraz doczytałam, że pracować nie możesz z tego samego powodu co ja..... Wielkie gratulacje!!!! U nas drugi dzidziuś przyjdzie na świat pod koniec sierpnia. Życzę Ci szybkiego porodu i zdrowego dzidziusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 03.06.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 hihi to Wy też? to już na forum jest nas kilka w tym stanie .. no w końcu co jak co ale dzidzia do nowego domku pasuje jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 13.06.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2014 Lusia ale zazdroszczę Wam drzwi zewnętrznych, po moich dzisiejszych przebojach Super też wygląda już poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 26.06.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ale super idzie Wam robota! jeszcze niedawno tynki a ja tu już widzę podłogówkę , wylewki , drzwi ! No cudnie ! Ps. Gratulacje dla brzuszkowego Miłoszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 26.06.2014 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dziękujemy :yes: No właśnie już się spakowałam bo to ostatnie 4 tyg i może być różnie Na budowie mały przestój bo mąż chory ale już wraca do zdrówka Pozdrawiamy:):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krawczykowie 29.06.2014 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 życzę mężowi zdrówka a za Ciebie trzymam mocno kciuki bo to już nie długo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 30.06.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 dziękujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 06.07.2014 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Lusia idziecie jak burza Piękny dom, Dzidziuś i Wy tacy młodzi.... Tyle razy wybierałam się do Kapiasa podziwiać ogrody, ale zawsze coś wyskoczy, Teraz po Twoich fotkach widzę ,że nie ma na co czekać Nie spodziewałam się ,że tak pięknie tam jest. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 07.07.2014 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Dziękujemy Reniu Po prostu nie czekaliśmy w ogóle z budową tylko zaraz po ślubie zaczęliśmy, wyrzeczeń mnóstwo ale teraz nie żałujemy- mając nadzieję, że przyjdzie czas i sobie to odbijemy jeśli chodzi o Kapiasa... to faktycznie raj na ziemi i to tak blisko, że grzechem byłoby tam nie podjechać. My byliśmy w niedziele bo w tyg to by mnie ciągało by coś kupić a na razie nie ten etap tam jest pięknie naprawdę polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 07.07.2014 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Witam, GRATULUJĘ! Jak miło Waszą trójeczkę zobaczyć Domek cudowny, tempo macie wyścigowe. Rozumiem, że przed rozwiązaniem będzie przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts