Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DYMSZA REX- spełnienie marzeń <<<<<<Komentarze>>>>>>

Recommended Posts

• Odpowiedzi 145
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moje gratulacje! :wave:

U was Miłosz w lipcu, a u nas Adaś w sierpniu i mamy zwariowany pomysł do tego czasu się wprowadzić. Pewnie jeszcze nie do całkiem gotowego domu, ale z kuchnią, łazienką i sypialnią :D

No proszę również gratuluję :hug::hug:

Oj naprawdę Was podziwiam ;) my fizycznie nie damy rady. Mąż sam będzie kładł płytki, malował, robił karton-gipsy, układał podłogę a wiadomo ile się zrobi po pracy... fajnie by było ale nie chce go zajechać hihi my tak liczymy na Wielkanoc 2015 przy dobrych wiatrach :) będe Waszym częstym gościem na forum :hug:

już miałam iść spać, ale postanowiła wpaść jeszcze krótką rewizytą :hug:

no i jaka fajna wiadomość mnie tu zastała.

GRATULACJE. inwestor na prawdę wiedział, co robi :)

widzę, że po całości położyliście podłogówkę. też namawiam na to męża i jest duża szansa, że tak zrobi.

wydaje się gęsto tych rurek. robiliście jakis projekt, czy tak "na oko" położone?

pozdrawiam i dobranoc :bye:

już miałam iść spać, ale postanowiła wpaść jeszcze krótką rewizytą :hug:

no i jaka fajna wiadomość mnie tu zastała.

GRATULACJE. inwestor na prawdę wiedział, co robi :)

widzę, że po całości położyliście podłogówkę. też namawiam na to męża i jest duża szansa, że tak zrobi.

wydaje się gęsto tych rurek. robiliście jakis projekt, czy tak "na oko" położone?

pozdrawiam i dobranoc :bye:

Dziękujmy nasz Tajniaku za odwiedziny i gratulacje :D:D

tak, podłogówkę mamy na całości tak nam instalator doradził i na pewno miał jakiś projekt którego się trzymał. Są miejsca gdzie jest większa strata ciepła i tam też jest troszkę gęściej rozłożona.

Pozdrawiamy :hug:

Dawno mnie u Was nie było, a tu taki piękny etap...i takie dobre wieści.

Gratulacje i nie denerwuj się, bo z mojego doświadczenia wynika, że to rzeczywiście poród przyspiesza - ja rodziłam jak DiT magisterkę bronił ;)

Tzn. zawiózł mnie do szpitala, bo wody odeszły, pojechał się bronić, wrócił i "razem urodziliśmy" w nocy. Teraz mówię, że tak długo rodziłam, że ojciec dzicka zdążył studia skończyć:D

My też mamy plan na podłogówkę w całym domu, więc będę częściej zaglądać.

Dawno mnie u Was nie było, a tu taki piękny etap...i takie dobre wieści.

Gratulacje i nie denerwuj się, bo z mojego doświadczenia wynika, że to rzeczywiście poród przyspiesza - ja rodziłam jak DiT magisterkę bronił ;)

Tzn. zawiózł mnie do szpitala, bo wody odeszły, pojechał się bronić, wrócił i "razem urodziliśmy" w nocy. Teraz mówię, że tak długo rodziłam, że ojciec dzicka zdążył studia skończyć:D

My też mamy plan na podłogówkę w całym domu, więc będę częściej zaglądać.

No to faktycznie był i podwójny stres ale i podwójne szczęście :wave: zapraszamy częściej do nas ;) Wy macie już wełnę my będziemy zamawiać... z czego macie tą wełnę? bo jakoś nie umiem odczytać ze zdjęcia ;) pozdrówki

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dziękujemy Reniu ;)

Po prostu nie czekaliśmy w ogóle z budową tylko zaraz po ślubie zaczęliśmy, wyrzeczeń mnóstwo ale teraz nie żałujemy- mając nadzieję, że przyjdzie czas i sobie to odbijemy :p jeśli chodzi o Kapiasa... to faktycznie raj na ziemi i to tak blisko, że grzechem byłoby tam nie podjechać. My byliśmy w niedziele bo w tyg to by mnie ciągało by coś kupić a na razie nie ten etap :wiggle: tam jest pięknie naprawdę polecam. Pozdrawiam :)