lidialip 20.05.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 W ubiegłym roku na wiosnę posadziłam trzy jarzębiny, ładnie się przyjęły i rosną natomiast nie kwitną więc znowu nie będzie owoców. Rok temu zaniedbałam opryski i przędziorki zżarły mi liście więc myślała, że dlatego, w tym roku pilnuję i opryskuję ale nadal brak kwiatów. Może są jakieś odmiany bo przecież widziałam mniejsze drzewka a już kwitnące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 22.05.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Daj im trochę czasu. U mnie zakwitła w zeszłym roku po raz pierwszy 4 lata od posadzenia a sadzonka też maleńka nie była. W zeszłym roku były dwa kwiatostany. W tym roku kwitnie już dosyć obficie, a drzewko ma z 4,5 metra wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts