michal.bdg 20.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Witam, Mam pytanie czy wszystkie grafitowe styropiany dostępne na naszym rynku są wykonywane z neoporu dostarczonego przez Basf? Czy może to jakieś rodzime mieszaki, zawierające co najwyżej określony % neoporu od Basf'a Pytam ponieważ mogę kupić płyty 100% grafit Basf ale tylko 10 cm grubości. Planowałem ocieplenie 18 cm, ale jeśli grafitowe styro. ogólnie dostępne u nas np. termoorganika ,austrotherm, neotherm itp. to tylko kopie org. neoporu to jestem w stanie założyć te 10cm Basf + 8 cm innego grafitu "no name" na mijankę.-Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 21.05.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 oczywiscie ze nie. powiem wiecej.... niektore styropiany sa tylko barwione na grafitowy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal.bdg 24.05.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 ok. dzięki. Co zatem polecanie w najlepszy stosunku cena/jakość. Najbardziej przemawia do mnie austrotherm ale cena trochę za wysoka. Potrzebuje 30m3 grafitowej "osiemnastki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts