DPS 05/21/12 09:41 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 21, 2012 No to ja się wychylę. Kochani - bardzo niedługo Tomek1950, legenda tego forum, będzie obchodził kolejne urodziny. Trudne, bo wiele przecież przeszedł. Ale zdrowieje, a żeby nieco to przyspieszyć i Tomkowi sprawić prezent urodzinowy, za zgodą Redakcji zaczynam nową aukcję. Naszemu Tomkowi potrzebne są masaże, Majce trudno jest samej sfinansować wszystko, więc chcemy chociaż w ten sposób przyczynić się do szybszego wyzdrowienia Tomka. Inicjatorką aukcji jest AgnesK, ale nie chce się przyznać, torba jedna! Proszę więc: zgłaszajcie przedmioty do licytacji, licytujcie, niech znowu cudny duch naszego forum się objawi! Edzia obiecała pomoc w prowadzeniu licytacji, więc jestem absolutnie spokojna. Edziu - czyń honory domu, Kochana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDZIA 05/22/12 09:31 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 22, 2012 DPSiu zaraz lada moment pokaże się nowy temat(już widziałam jego treść) w AKTUALNOŚCIACH forumowych i ruszamy:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDZIA 05/22/12 09:36 AM Zgłoś naruszenie Share Posted May 22, 2012 I już jest http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203871-Urodziny-Tomka-AUKCJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts