konarski 21.05.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam. Jaka jest procedura przy zgubionym pilocie do bramy? Można kupić i zaprogramować nowy, ale co ze starym, czy można go wykasować w jakiś sposób z napędu? Od człowieka, który zakładał nam bramę usłyszałem, żebym tylko kupił nowego pilota, ale jeśli ktoś znajdzie mojego starego i otworzy sobie bramę to ma przecież dostęp do całego domu przez garaż, a tak nie może być. Z góry dziękuję za informację Napęd Hörmann Supramatic z pilotem HSM4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 21.05.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Dowiedziałem się w między czasie, że napęd bramy można przełączyć na inną częstotliwość i nowego pilota również na nią ustawić, przez co stary przestanie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 21.05.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A gdzie masz instrukcję od automatu? Trzeba usunąć zaprogramowane piloty i zaprogramować nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 22.05.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Gdzieś powinienem mieć, ale jestem w trakcie budowy i mieszkam na walizkach w 2 różnych miejscach więc łatwiej było mi zadzwonić na infolinie Hormanna. Pytanie czy na pewno jest taka opcja jak kasowanie pilotów skoro nie zaproponował mi tego konsultant z infolinii ani autoryzowany serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 22.05.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Jest opcja kasowania pilota napisz jaki masz model napędu promatic czy supramatic.Albo inaczej ma wyświetlacz czy nie maW modelu bez wyświetlacza jest łatwiej ,bo ustawienia fabryczne kasują piloty a supramatic nie kasują. dla napędu bez wyświetlacza wygląda to mniej wiecej tak Wyjmujesz wtyczkę z gniazdkaNacisnąć i trzymać przeźroczysty przycisk , włożyć wtyczkę i trzymać, tak długo przycisk aż mignie lampa jeden raz ,wtedy wszystko wykasowane Edytowane 22 Maja 2012 przez sikorb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 22.05.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Jest opcja kasowania pilota napisz jaki masz model napędu promatic czy supramatic. Oj czytanie ze zrozumieniem się kłania... Pierwszy post odpowie na twoje pytanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sikorb 22.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Oj nie zauważyłem że pod spodem napisał model silnika ale widzę ty jesteś szczegółowy wiec Tłumacz koledze ze zrozumieniem jak wykasować pilota z supramatica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts