kjal 31.03.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Ładne to one nie są. Przez moment z racji dziwnego układu w łazience zastanawiałem się nad nimi, ale od mojego pana remonciarza wiem, że psują się na potęgę, więc odpuściłem. Zastanówcie się dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_kosiek 08.05.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 (edytowane) Z prośbą o radę. chcialibyśmy w swoim mieszkaniu zrobić drzwi harmonijkowe, drewniane z desek, ok. 12-15 cm szer. Nie mamy pomysłu jak się do tego zabrać? Co powinniśmy wiedzieć przez rozpoczęciem montarzu? My też szukaliśmy drewnianych i mamy u siebie drzwi firmy klaczak i ich ościeżnice. Napiszcie do nich i pomogą wam ze wszystkim. U nas drzwi harmonijkowe odgradzają sypialnie od naszej małej garderoby: Edytowane 9 Maja 2015 przez marek_kosiek Reklamy są niezgodne z regulaminem forum (pkt 5.2.5 b/c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts