majkot 21.05.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jak wyłączyć te okropne reklamy które wyskakują z boku inie pozwalają odczytać ostatnich postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komtur II 21.05.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jak wyłączyć te okropne reklamy które wyskakują z boku inie pozwalają odczytać ostatnich postów? Pisałem w tej sprawie do Admina ,ale mnie totalnie olał(Baner reklamowy z prawej strony)-widocznie Elita gada tylko z elitą a nie początkującymi. Zainstalowałem sobie w Googlach rozszerzenie Adblock Plus i pomogło. Spróbuj.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 21.05.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jest taki program nazywa się ad muncher likwiduje WSZYSTKIE reklamy , nawet te na portalach typu wp, czy onet, chodzi sobie w trayu i zabija reklamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 21.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 eee tam okropne w Gazecie Wyborczej to są okropne, tutaj to dopiero są początkujące ale to nie jest zapewne ostatnie słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 22.05.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 no masakra z tymi banerami , jeszcze te poziome w tych miejscach co zawsze to do przeżycia ale te zasłąniające nazwy tematów po lewej stronie toż to jakaś paranoja... chyba odwrotny skutek do zamierzonego przyniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 22.05.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Jak wyłączyć te okropne reklamy które wyskakują z boku inie pozwalają odczytać ostatnich postów? Tak, jak na każdej innej stronie - zainstalować do swojej przeglądarki jakiegoś adblockera. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Craft 01.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Tylko ten program jest płatny. Ewentualnie darmowa alternatywa czyli adFender 1.6, miał w lipcu aktualizację i dodane jakieś dodatkowe filtry. Na razie testuję, może komuś przyda się namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.09.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Który jest płatny? Są jakieś płatne adblockery w ogóle?Używany przeze mnie "AdBlock" (plugin do Chrome) w każdym razie jest darmowy, a moim zdaniem nie ma sobie równych. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Craft 02.09.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Z tego co wiem ad muncher jest płatny, ewentualnie darmowa jest 30 dniowa wersja testowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 26.10.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Nie wiem czy to dobry wątek, ale możecie coś zrobić z tymi na okrągło wyskakującymi reklamami GAZPOLU????????Jest to strasznie wku....ące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 26.10.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 "Oni" zapewne nie zrobią nic, przecież nie myślisz chyba, że oddadzą firmie kasę, którą od nich za te reklamy wzięli.Ty zaś możesz zrobić dużo, pozbawić się raz na zawsze reklam na tej i na wszelkich innych stronach. Nie chciałbym się powtarzać i po raz kolejny pisać, jak... J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.10.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Zyzolek, spamujesz Pytasz o to samo w różnych miejscach - a odpowiedź przeczytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 26.10.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 zyzolek, ja dzisiaj od rana szału dostaję z tym gaspolem. Zwiniesz to gówno a to dalej w narożniku siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 26.10.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Zainstalowanie adblockera zajęło mi 3 sekundy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts