wsrh 21.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witam, zakupiłem takie oto biurko : http://allegro.pl/biurko-100-1-szuflada-system-nowoczesny-kolory-i2326159503.html po złożeniu i ułożeniu monitora, wiezy, okazało się że jest niestabilne, chwieje się na boki, bardzo jest to denerwujące, tymbardziej że jest to nowy mebel, moje poprzednie biurko miało 7 lat i pod koniec swojego zywota ani razu się nei zachwiało... moje pytanie brzmi, można to jakos wyeliminować? to bujanie na boki, jakoś usztywnić czy coś ? czy nic nie da rady i musze się męczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.05.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 podejrzewam ze gdybys "zabudowal"caly tyl to by to usztywnilo biurko, ale wygladowo by to swietnie nie bylo. chodzi mi o przybicie takich plecow do biurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 22.05.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Albo chociaż listwa na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 22.05.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 tak, wg mnie brak czegokolwiek z tyłu jest winą chwiania się biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 22.05.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dziwne, że nie ma listwy na dole. Nic dziwnego, że biurko się chwieje, jest lekkie, wąskie, a nóżki na których stoi zwyczajnie niestabilne, takie uroki kupowania mebli na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellezza_pl 28.05.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 W zasadzie tak,do kompletu biurka powinna być listwa na dole. Spróbuj dopasować coś w to miejsce i zamontować,dzięki temu an pewno biurko zyska na stabilności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts