ziutor 22.05.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Witam, sprzedawca poleca mi rynny brochem metal tytan-cynk (patowane od razu w zakładzie), jednak nie znalazłem zbyt wielu opinii na ich temat. Czy ktoś się spotkał? Akurat tam gdzie zamawiam dachówkę nie mają Rheizink (w ofercie jest zambelli, plannja, galeco, prefa) Dachówka MH Vario JZ czerń tytanowa - jakie rynny byście do tego polecili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.05.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Tytan-cynk z patyną to dobre rozwiązanie lub aluminiowe Prefy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziutor 22.05.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Po tym co wyczytałem tytan-cynka ma przewagę nad aluminium i ku niemu się skłaniam, tyle że tak jak napisałem wszędzie polecają rheinzink a o brochem cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.05.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 To jest siła reklamy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 27.05.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 No i za reklamę dla tej firmy trzeba więcej płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ment0r25 15.06.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Jeżeli ktoś jeszcze będzie czytał ten post to od siebie mogę dodać: 1. Firma Rheinzink - to prawdopodobnie największy producent wyrobów cynku na świecie a na pewno w Europie / Niemcy / 2. Firma Brochem Metal to jest producent elementów dekarskich a nie producent blachy 3. Firma Brochem Metal wykonuje swoje produkty z materiału produkowanego przez firmę Rheinzink lub VnZink / Niemcy / lub Silesia ZM / Polska/ ale mają mniejszą gamę kolorów patyny 4. Nie chodzi o jakość reklamy tylko o ilość producentów / tak jak Microsoft w branży IT / 5. Najważniejsze Andrzej Wilhelmi to kiepski ekspert skoro takich podstaw nie wie .... Pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Miałbym do Ciebie małą prośbę miarkuj się w ocenie mojej wiedzy bo ja Twojej nie oceniam a jak widzę to o dachach nie masz żadnej wiedzy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts