kontradmiral86 10.06.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To żeby aniołek od amonite był mój 155zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Kobieto,idź spać Przetwory za 160 proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.06.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Spóźniony sygnał zakończenia aukcji.Swojaczko bardzo mi przykro, ale spóxniłaś sie o minutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No i kurka, spóźniłam się Depesia, gdybyś skombinowała drugi zestaw to też wezmę za 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Przeczytałam komunikat Edzi ale jeżeli i Depesia i swojaczka i Edzia się zgodzą, to moja propozycja jest aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.06.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Aniu, wg mojego kompa swojaczka spóźniła się o 1 min. zalicytowala o 22.01. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ufffffffff ...... Misio od OZ jest moj Yeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Potrzebna tylko zgoda Edzi - ja oczywiście skombinuję drugi zestaw, na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 DePeSia ..... a co w tych przetworach jest , ze takie pyszne ??? oczywiscie pomijajac fakt , ze kawal pracy i Twojego serducha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 10.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Jagodka dzieki wielkie Udało się, dziękuję Edytko. Lidszu przepraszam, że w ostatniej chwili przelicytowałam, wiedziałam o przyszłej mamusi w rodzinie, ale właśnie wieczorkiem doniesiono mi o ciąży bliźniaczej więc wózeczki muszą byc dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 10.06.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Spóżniłam się .... I mnie przelicytowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.06.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Potrzebna tylko zgoda Edzi - ja oczywiście skombinuję drugi zestaw, na pewno! DPSiu - to Twoje przetwory, skoro Ty się zgadzasz na drugi zestaw to myślę, że nie będzie to jakieś szczególne złamanie zasady naszych aukcji jeżlei się zgodzę. A więc zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 10.06.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Uf!Aniołek mój:-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 10.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.06.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Kochani bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za udział w naszej aukcji, za licytacje, za fanty. To była fantastyczna licytacja. Jesteście wspaniali, niesamowici...i w ogóle super jesteście.:hug::hug: Jeszcze raz wielkie dzięki. Proszę też o chwile cierpliwości, prawie o 22 giej dotarlam do Krakowa...ufff, kto z Krakowa też wie co się tu działo ( ulewa okrutna) Zaraz zabieram się za podliczenie wyniku naszej licytacji...ale i tak jest SUPER!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.06.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 DePeSia ..... a co w tych przetworach jest , ze takie pyszne ??? oczywiscie pomijajac fakt , ze kawal pracy i Twojego serducha . Ponoc są łzy dziewicy (nie wiem gdzie je DePeSia zdobywa:rolleyes:) o jaszczurzych ogonach i spluwaniu przez lewe ramie podczas przyrządzania wiktuałów nie wspomnę A my dziękujemy Tobie, EDZIU, że dałas radę ogarnąć towarzystwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.06.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ze swojej strony serdecznie zapraszam do licytacji. Przypomnę tylko kwotę do uzbierania : 3 000 zł STAN LICYTACJI - 5830 zł Tomek już się cieszy Tu wklejamy zdjęcia Fanty: JAGODA51 - Rysunek w ołówku, oprawiony w ramkę, o wym. 30 x 38 cm - cena - 60 zł - margaret2011 Żelka - Papierowy wózeczek nr 1 - cena - 40 zł - JAGODA51 Papierowy wózeczek nr 2 - cena wywoławcza - 60 zł - JAGODA51 Pisanka z gęsiej wydmuszki ręcznie dekorowana nr 1- cena - 50 zł -Amtla Pisanka z gęsiej wydmuszki ręcznie dekorowana nr 2-cena- 60 zł -galka Pisanka z gęsiej wydmuszki Beniamin Bunny - cena - 120 zł -kjuta Konewka na suche kwiaty - cena - 100 zł -emiranda Zegar o średnicy 40cm, ręcznie zdobiony - cena wywoławcza - 90 zł DPS Zawieszka na szczęście w miłości - cena - 60 zł - bpis AgnesK Pajacyk pozytywka - cena wywoławcza-150 zł - Zochna Prawdziwy antyk ŻYLETKA POLSILVER - cena wywoławcza-50 zł martadela Złota zawieszka, nie jest nowa Wysokość samej figurki 1,5 cm- cena wywoławcza: 30 zł Rynka Arnika Butelka wina z białych dużych winogron, słodkie, pojemność butelki 0.5l - -50 zł - marcyśka malgos2 Komplet 4 zdjec (2006 r.) autorstwa TOMKA, 2048x1536 px rozdzielczosci, do samodzielnego wydrukowania - cena - 40 zł martadela Wejściowka na imprezę TOMKOWKE w KRK. W cenie spanie na betonie, z kotem - cena wywoławcza - 20 zł/osoby 1. Edzia 40 zł 2. Kjuta 40 zł 3. amalfi 50 zł 4. Jamles 50 zł 5. Mopsia 50 zł Drop_Inn Komplet 2 naklejek na laptopa - cena - 100 zł Nefer Korale ręcznie robione - cena - 20 zł Hanka 1950 Joliska Dmuchawce - wysyłka mailem w rozmiarze pozwalającym na wydruk A4; cena wywoławcza -30 zł alex_a Rumianek - wysyłka mailem w rozmiarze pozwalającym na wydruk A4; cena wywoławcza - 20 zł kjuta carver pejzaż zimowy malowany na płótnie, technika akrylowa wymiary 24x30 cm - cena wywoławcza - 80 zł - adam_los oz Teddy Tatty z czerwonym serduszkiem własnoręcznie haftowany, wymiary 13,5x18,5 - cena 120 zł Edyta M EDZIA winko z białych winogron 0,75 l- 120 zł - anSi kami1227 Podkładki pod filiżanki z różyczką, 4 sztuki. Cena 100zł - martadela Komplet wielkanocny jajeczkowy - koszulki vel sukienki na jajka, sztuk 5- cena- 50 zł Justynka Tomasz Brzęczkowski Centrala OPTIMAL 600 - odbiór na miejscu cena 2500 zł - desperadomn kontradmiral86 Naleweczki żurawinowa (rocznik 2010) 200ml i z czarnych porzeczek (rocznik 2011) 200ml - cena 70 zł zuzka Quechua Zdjęcie w wersji cyfrowej - cena wywoławcza - 50 zł Bhm NR 1- Srebrny plater gramatura "60" szufelka do cukru "Róża" . Długości 13 cm. cena wywoławcza - 60 zł. -m-333 NR 2 -Srebrny plater gramatura "60" szufelka do cukru "Róża" . Długości 13 cm. cena wywoławcza - 60zł - adam_los efilo Zawieszka firmy Apart. Nowa nigdy nie noszona. Cena 50 zł markoto malka 0,5 l cytrynówki, bliżej znanej jako MC -Cena 70 zł. - kjuta asiemka Naszyjnik srebro i szkło weneckie, wykonany własnoręcznie - Cena - 40 zł. -daggulka ar***pl Radiolinia napadowa do centrali alarmowej Ra 100 dwukanałowa z dwoma pilotami - cena wywoławcza - 70 zł tosiaczek Zestaw:2 wazony,misa na owoce,4 świeczniki - cena 70zł - Maxtorka m-333 zestaw kubeczków retro z silikonowymi motylkami -cena - 40 zł - pumpaluna TAR Rozweselająca pomarańczówka na kawie - 160 zł - fireman3 Gagata pobyt 2-dobowy w jednym apartamencie dla max. 4 osób u nas w Siedlisku, termin do ustalenia- cena za 1 dobę 160 zł Ivonesca Edyta M Złota przywieszka ( nowa ) Znak Zodiaku LEW-cena 60 zł - JAGODA51 gosia2610 rolka narzędziowa(wałek) na motocykl - cena 50 zł rasia DPS Zestaw przetworów domowych:- rzodkiewki w curry, powidła truskawkowe z różą, ogóreczki w słupkach, grzybki w rozmarynie, słoik - niespodzianka- Cena 160 zł - swojaczka 160 zł - Anna Wiśniewska tereska77 Kolczyki kryształ preciosa kolor vitrail light 18mm, bigle srebrne- cena - 35 zł - ngel amonite Uszyty aniołek lub króliczek - do wyboru (zdjęcia poglądowe, kolory i płeć do uzgodnienia); cena 155 zł -kontradmiral86 amalfi Podkładki na stół szt.4 - cena wywoławcza - 50 zł kjuta Andrzej Wilhelmi - 50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Udało się, dziękuję Edytko. Jagodko bardzo mi milo , ze Lew trafi do Ciebie .... dostalam go kilka lat temu od mojej Mamy na urodziny ..... od lat nie mieszkam juz w Polsce ( kiedys wroce bo przeciez dom buduje ) przechowuje takie specjalne prezenty na specjalne okazje ..... teraz wlasnie byla taka specjalna okazja .... Tomek bardziej potrzebuje pieniazkow za " mojego " Lwa , a Tobie niech sie dobrze nosi . Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.06.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 AgnesK -w takim towarzystwie to przyjemność prowadzić licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 10.06.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 (edytowane) Jagodko bardzo mi milo , ze Lew trafi do Ciebie .... dostalam go kilka lat temu od mojej Mamy na urodziny ..... od lat nie mieszkam juz w Polsce ( kiedys wroce bo przeciez dom buduje ) przechowuje takie specjalne prezenty na specjalne okazje ..... teraz wlasnie byla taka specjalna okazja .... Tomek bardziej potrzebuje pieniazkow za " mojego " Lwa , a Tobie niech sie dobrze nosi . Buziaki Edytko chętnie bym go zatrzymalo bo bardzo mi się podoba( ja koziorożec), ale też trafi w dobre ręce, mojej ukochanej synowej, niebawem ma imieniny. Jest tym bardziej cenny że podarowany od Twojej Mamy. Edytowane 10 Czerwca 2012 przez JAGODA 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts