Edyta M 10.06.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 AgnesK to juz " prawie " wszystko wiem .... dzieki za wyjasnienie Dobrej nocki wszystkim zycze i czekam na info w sprawie numeru konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Edytko chętnie bym go zatrzymalo bo bardzo mi się podoba( ja koziorożec), ale też trafi w dobre ręce, mojej ukochanej synowej, niebawem ma imieniny. Jest tym bardziej cenny że podarowany od Twojej Mamy. Ale to tez dobre rece :hug:przy nastepnej licytacji .... wyszukam cos ze swoich skarbow specjalnie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
desperadomn 10.06.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To się towarzystwo rozpisało na koniec....Dziękuję za zabawę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiemka 10.06.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Bardzo mi miło, daggulko. Naszyjnik zapakowany, czeka na potwierdzenie przelewu i adres do wysyłki. Ukłony dla Redakcji, DPSi, AgnesKi i EDZI!Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ponoc są łzy dziewicy (nie wiem gdzie je DePeSia zdobywa:rolleyes:) o jaszczurzych ogonach i spluwaniu przez lewe ramie podczas przyrządzania wiktuałów nie wspomnę Czasem jeszcze pajęcze nóżki i oczka muszek... Jak nie spróbujesz, Edytko, to nijak się nie dowiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.06.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dziękuję wszystkim za udział w aukcji! Czekam na wiadomości od osób które u mnie coś wylicytowali. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.06.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Kjuta, dzięki za przytulenie moich fantów (już myślałam, że sama będę musiała od siebie kupić ) i czekam na namiary do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcyśka 11.06.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 ponieważ to moja pierwsza wygrana licytacja proszę o poinstruowanie co robić dalej, gdzie przelać pieniążki (konto widziałam ale jest pytanie czy nadal aktualne) pozdrawiam zagubiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.06.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Spóźniłam się na króliczka , niestety impreza rodzinna weszła mi w paradę, trudno do następnego razu , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.06.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ivonesca - zapraszam do ustalenia terminu! Chyba wreszcie się zmobilizujesz i przyjedziesz do nas dzięki Tomkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.06.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 dziękuję bardzo za możliwość wzięcia udziału w aukcji czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mnie podliczyć, nie chciałabym się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.06.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Kjuta, dzięki za przytulenie moich fantów (już myślałam, że sama będę musiała od siebie kupić ) i czekam na namiary do wysyłki. przyjemnośc po mojej stronie ja też nieco zagubiona, wpłacam, przesyłam dowód wpłaty (komu?) i dopiero daję namiary na siebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Przelew puszczony i co teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Przelew puszczony i co teraz?? potwierdzenie wpłaty przesyłasz Efi a Efilo wysyła fanta PS. wiem, że Wy to przy kawie załatwicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Edziu kochana, może napiszmy dla wszystkich krótką instrukcję...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.06.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 potwierdzenie wpłaty przesyłasz Efi a Efilo wysyła fanta PS. wiem, że Wy to przy kawie załatwicie dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 11.06.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 poszlo teraz do kazdego zasylam potwierdzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.06.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ok. Kupujący wpłaca pieniądze i przesyła do sprzedającego na priv. lub mailem potwierdzenie przelewu i adres na jaki ma zostać wysłany przedmiot wylicytowany. Wystawiający wysyła na wskazany adres fant. Rozjaśniłam troszeczkę procedurę poaukcyjną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jak by co, to ja zapraszam do swojego watku w celu ustalenia szczegolow roznych oraz na jakiego maila mam wyslac zdjatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts