jamles 11.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 .... ja mam czas ja też, na krakowską Tomkową imprezę poczekam aż na betonie będzie dywan przelew poszedł, ale czeka na wschód słońca i potwierdzę dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.06.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Agnes, Ty się absolutnie mną nie przejmuj, nie ma pośpiechu - ja mam czas Oki, ino na pw przyślij prosze adres Jutro po robocie lecimy z mlodym w trasę, powrót w środę, więc realnie dopiero pewnie w czwartek bede mogła zrobic wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fireman3 11.06.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Witam, przelewik poszszszedł będzie trochę więcej niż EDZIA podliczyła. Wszystkiego dobrego dla TOMKA i jego bliskich, powodzonka. Aaaaa i jeszcze jedno nie wierzcie w koniec świata bo jeszcze dobrzy ludzie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Przelewik wyslany ..... Pozdrawiam Tomka i Jego Rodzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.06.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 potrzebuję ulicę, miejscowość i kod pocztowy do przelewu...;-( cały czas pod górkę... No wlasnie, ja chyba tez:confused: Edziu ratuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_los 12.06.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Dzień Dobry wszystkim, Przelew poszedł. Za jakieś góra pół godziny powinien być na koncie. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla Tomka. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 12.06.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 ... Żelka, zrób biscornu ... plisss Asiu... Biscornu kiedyś Ci zrobię, jak tylko wróci mi zapał. Asiu! Sory za podebranie fanta, ale mam już parę rzeczy przecudnych od Żelki i nie mogłam się oprzeć . Ale nie dziwię się, że chciałaś tę zawieszkę, bo czuje się od tych cacek dobrą energię dobrego Anioła - Żelki Kciuki - za powrót zapału i lepsze oczy Żelki - będę trzymać Aha! Przelew już poszedł wczoraj, daj znać, Żelko, czy dotarło potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wszytko dotarło, dziękuję pięknie za wszystko! Dziś leci dla DPS, Ciebie i Jagody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Potwierdzenie przelewu wyslane do Oz teraz czekam na pieknego misia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 12.06.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 przelew zlecony - z małym naddatkiem. Jutro roześlę potwierdzenia i adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.06.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 przelew zrobiony ,uściski dla Tomka i jego rodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.06.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Oki, ino na pw przyślij prosze adres Jutro po robocie lecimy z mlodym w trasę, powrót w środę, więc realnie dopiero pewnie w czwartek bede mogła zrobic wysyłki a to rozsądna sugestia ino uważajcie tam na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dream 12.06.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Się Państwo tak rozbrykali w tej licytacji, żem się nie zdążyła nawet ogarnąć i już "moją" pomarańczówką delektował się będzie fireman3.No cóż, pozostaje mi życzyć smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.06.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Aniu, Swojaczko - a podeślijcie no adresy Wasze, co? Rozumiem, że Wasze wpłaty na pewno poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 12.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Oj widzę, że działo się tu, działo! Szkoda, że nie mogłam uczestniczyć w tej gorączce wieczoru niedzielnego Wisiorek z lwem mi umknął, a tu córcia spod znaku lwa Trudno, niech się dobrze nosi synowej! (no, ale jak się ma takądobrą teściową ) Za to cieszę się na naleweczki - przelew zrobię jutro i wyślę potwierdzenie. Bardzo dziękuję za możliwość udziału w tej wspaniałej zabawie i serdecznie pozdrowienia dla Tomka i całej kochanej kompanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Zuzka spoko ..... mam jeszcze drugiego lewka .... moze przy innej rownie pieknej okazji wylicytujesz go wlasnie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_a 13.06.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 przelew poszedł, fanta już dostałam dzięki wielkie! pozdrowienia dla Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mopsia 13.06.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Przelew poszedł 11/6, z małą "górką". Pozdrawiam gorącoTomka i Jego Rodzinę. Wszystkich wystawiających i licytujących zapewniam, że dzięki Wam chce się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 kjuta i gałka dziś poszło, dziękuję piekniejeszcze raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.06.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Ale zaspałam - wszystko przez to budowanie Zaraz idzie przelew... i jajeczko moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts