Żelka 13.06.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Amtlo czy adres ten sam co zawsze, bo ja już nie wiem czy Ty na nowym już czy jak? Jajko zapakowane czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.06.2012 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Przelew zrobiony, przesyłka do Kjuty wysłana. Jeszcze muszę do Małgoś wysłać potwierdzenie, aby mi kawałek betonu zaklepała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 14.06.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Przelew zrobiony,potwierdzony no i wiem,że paczka do mnie mniaaaaaaaaaaam już wkrótce..Dziękuję i pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w licytację,szczególnie zaś p. Tomka.Na zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.06.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Amtlo czy adres ten sam co zawsze, bo ja już nie wiem czy Ty na nowym już czy jak? Jajko zapakowane czeka. Żeluś - adres ten sam, ten sam...Wiesz, jak kobietka "sama" ciągnie to budowanie, to musi trochę jeszcze potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 14.06.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dzisiaj przyszła paczka od Żelki.Pan mi ją doręczył w obecności osób trzecich ,niewtajemniczonych od kogo ta paczka i z jakiej okazji.akcja właściwa:-O,dostałaś paczkę ,a co zamówiłaś ,że taka malutka??- Malutka bo w środku jest pisanka:D:D:DPrawdopodobnie pójdzie fama o pilnym poszukiwaniu lekarza specjalisty dla mnie:D Żelko dziękuję za piękną pisankę,dotarła cała i będzie ozdobą naszego światecznego stołu:)Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 14.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Dostałam potwierdzenie przelewu(z górką) od Zuzki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 14.06.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 W czwartek odebralam Misia !!!! sliczny dziekuje Oz . Ciagle czekam na info o wplacie i adresie wysylki od Jagody 51 .... Jagodka odezwij sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 15.06.2012 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dzień Dobry wszystkim, Przelew poszedł. Za jakieś góra pół godziny powinien być na koncie. Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia dla Tomka. Adam Obrazek dziś wyrusza w drogę. Serdeczne dzięki za licytację. Idę malować następny obraz, bo pewnie się przyda za jakiś czas Pozdrowienia dla wszystkich. carver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.06.2012 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Amlto, to przesyłam dziś. gałka dziękuję bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Uprzejmie donosze iz przelew poszedl i byc moze juz nawet doszedl;) Dziekuje za wspaniala aukcje, pozdrawiam wszystkich i do nastepnego pospolitego ruszenia;) Szczegolne serdecznosci dla Tomka i Majki, wytrwalosci i pogody ducha mimo przeszkod:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 15.06.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Melduję że cudna zawieszka od AgnesK ma już nową właścicielkę....dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 15.06.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Rynko, ciesze sie bardzo:) To teraz ino czekam na dopełnienie formalności z Zochną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fireman3 15.06.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam, dzisiaj dotarła do mnie pomarańczówka na kawie z pomorza do małopolski bez najmniejszego uszczerbku Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Tomka i jego bliskich oraz dla wszystkich biorących udział w tej szczytnej akcji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.06.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Właśnie przelałam pieniążki na konto Majki i Tomka. Asiemka - na priv wysłałam Ci mój adres do wysyłki Życzę dużo zdrowia Tomkowi i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.06.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 malka nie idzie skontaktowac sie z Toba przez pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Może ktoś ma numer do malki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.06.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 ja mam, zaraz Ci poslę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 sms do malki poszedł. Dzięki Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 18.06.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Żelko! Przesyłka dotarła dzisiaj, dziękuję bardzo:hug:, jest piękna, jak wszystkie Twoje prace:yes: Tomkowi i jego Rodzinie duuużo cierpliwości i zdrooowia życzę Wszystkim dzięki i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 A ja nie wiem czy już czy jeszcze wylicytowane winko mam wysłać... no i gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts