marlowe 22.05.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Stała się rzecz straszna - pękła obudowa spłuczki WC Nie chciałbym kupowac nowego całego WC, tylko sama obudowę, ale musze znać model i tu pytanie jak mogę rozpoznac model swojej spłuczki? Wiem tylko że to firmy - KOŁO, faktury nie posiadam więc z niej nie mogę odczytać... da sie jakoś inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 22.05.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Pytanie rewelacja !!!!! Zrób zdjęcie pękniętej spłuczki i leć ze zdjęciem do sklepu firmowego Koła. Rozpoznają od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 22.05.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dokładnie jak wyżej.Zrób zdjęcie miski ale z kilku stron aby sprzedawca mial pewność bo niektóre modele sa do siebie bardzo podobne i roznia sie zasadniczo tylko wygladem spłuczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 22.05.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A tak w internecie na stronie Koła to się nie da zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts