maciej_1984 24.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam forumowiczów, mam następujący problem: remontuję domek letni i nie wiem czym załatać ubytki w drewnianych ścianach. Szukałem googlem, ale dalej nie wiem czego użyć. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yorey 24.05.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 to jest ściana z bali, z płyty, z desek...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laryy 24.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam, Mam ten sam problem z domem z bali. Wybudowaliśmy ponad 10 lat temu dom z bali, a konkretniej jeden dom obłożyliśmy balami z zewnątrz i wewnątrz a pomiędzy drewnem została oryginalna ściana z kamienia wapiennego, drugi budynek natomiast został postawiony z połówki bala i jest wyłącznie z drewna.Nigdy wcześniej nie korzystaliśmy z nich zimą ( tegoroczna była pierwszą), okazało się że domu nie można w żaden sposób dogrzać, mimo iż mamy kotłownię z piecem na miał i kominki, ciepło i tak ucieka a w niektórych miejscach czuć przeciąg. Czym najlepiej uszczelnić taki dom w jaki sposób poradzić sobie ze stratą ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts