Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ani i Bartka zielony domek - projekt własny

Recommended Posts

• Odpowiedzi 149
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A u nas początek zimowych dekoracji, staram się nie używać jeszcze bombek, ale przychodzi mi to z wielkim trudem:)

Zaczęłam bawić się w robienie pomponów z tiulu (po etapie bibuły i wełny). Najlepiej wychodzą właśnie ze sztywnego tiulu, super zabawa:)

Pierwsze próby powieszone na znalezionej w lasku gałęzi, która czeka na bombki:) Dekoracja to be continued...:)

DSC_2430.JPG

No i DIY z wykorzystaniem znudzonych i żółknących świec i moich jeszcze starszych nut:) Nazbierało mi się ich sporo, w końcu chodziłam do szkoły muzycznej przez 12 lat!

przed:

DSC_2416.JPG

i po...

DSC_2424.JPG

DSC_2427.JPG

DSC_2426.JPG

DSC_2425.JPG

Edytowane przez Ania i Bartek

Na fortepianie. I przez chwilę na akordeonie, jako samouk, choć może trudno byłoby to nazwać grą:) hihi:) w każdym razie przygrywałam na akordeonie w kapeli zespołu tańca ludowego:) to były czasy...

a dziś życzę wszystkim szalonych andrzejek, ostatków i pomyślnych wróżb:)

mari dzięki:) aż się zarumieniłam:)

zdjęcia i wnętrza jak najbardziej moje, a co do zdolności, to mam właśnie wrażenie, że ciągle są jakieś niedociągnięcia... inspiracje znajduję głównie na blogach Wspaniałych Dziewczyn, po prostu mistrzyń jeśli chodzi o smak, pomysł i wykonanie

a u mnie...staram się, bo uwielbiam dekoracje i zmiany, ale przy naszej zwariowanej Dwójce dzieci czasu na realizację własnych pomysłów mam zdecydowanie za mało:)

Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!!

http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg