Ania i Bartek 18.10.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Nasza kuchnia Zdjęcia dość stare, postaram się o nowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 18.10.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 JA czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.10.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 (edytowane) Niestety świeżych zdjęć kuchni póki co brak, ale nareszcie zabraliśmy się za tworzenie galerii zdjęć na ścianie w korytarzu! I to dzięki mojemu Bartkowi:) Sam powiesił wszystkie ramki! Zaczęło się od inspiracji, przypadkiem trafiłam tutaj http://hearttreehome.com/2011/12/30/how-to-ikea-ribba-frame-gallery-wall/ i zaczęło się... Poszukiwanie i dobieranie ramek okazało się dość trudne, zrezygnowaliśmy z ribby na rzecz ramek z LM - w największe upały w te wakacje byliśmy w Poznaniu i nieklimatyzowanym markecie układaliśmy na podłodze ramki. Asystowały nam pilnie uprzejme Panie z obsługi sklepu:) Oczywiście nie było łatwo, kilka ramek trzeba było domówić, kilka samemu pomalować, ale udało się Poniżej zdjęcie wybranej ściany przed liftingiem: próba generalna:) okazało się, że trochę przeliczyliśmy się z ilością ramek i rozmiarem całej galerii, spontaniczna burza mózgów i wyszło tak: Pozostaje nam wybrać zdjęcia do naszej galerii, a to będzie jeszcze trudniejsze, choć już przyjemniejsze zadanie:) Mamy całe mnóstwo zdjęć z podróży, zdjęć dzieci, więc casting czas zacząć Edytowane 28 Października 2013 przez Ania i Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 27.10.2013 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Nasza męczennica znowu kwitnie! I to razy 4:) To zdjęcie z wczoraj, dziś górny kwiat się zamknął, a otworzył drugi od góry:) Nie wiem skąd taka specyficzna nazwa tej rośliny, ale kwiaty ma cudne:) I jeszcze trochę bardziej i mniej jesiennych dekoracji w naszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 28.10.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Pięknie u Was:)tak ciepło jesiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.10.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Pieknie u Was piekna kuchnia, galeria wygląda super no i takie cudowne jesienne dekoracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.10.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 diana_teresa dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Aniu jakie macie drzwi wewnętrzne? widziałam podobne z invado ale miały takie listewki naokoło szybek, te chyba nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 28.10.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) Nasze drzwi to znane już z FM drzwi Vasco - linia Madera. Spodobały nam się szczeliny wentylacyjne zamiast tulejek i zaoblone krawędzie - zabrzmiało jak reklama:) A listewek wkoło szybek nie mają, w ogóle jest bardzo mało wyczuwalnych, czy widocznych łączeń materiału. Edytowane 28 Października 2013 przez Ania i Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 28.10.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 To super bo te listewki mnie skutecznie zniechęciły dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 30.10.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 (edytowane) Podoba mi się pomysł na foto ściane też taką planuję u siebie tylko nie na korytarzu a bardziej miedzy kuchnią a salonem:)Czekam na wklejenie zdjęc do ramek...mam nadzieję że nam pokażesz jakie wybraliście Masz może gdzieś zdjecia jak powstawał wasz kominek? Jeśl tak to byłabym wdzięczna o wklejenie ich do galerii bo w dzienniku nic nie znalazłam.Pozdrawiam:) Edytowane 30 Października 2013 przez mari180790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 31.10.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 mari180790 witam:) Wybieramy zdjęcia, na razie wrzucamy do jednego katalogu, a potem...dobre winko, ogień w kominku i będziemy decydować, które umieścimy w galerii:) Co do samego kominka - musiałabym poszukać zdjęć, bo kojarzy mi się, że takie mamy, ale gdzie? Jak znajdę, to na pewno pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.11.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2013 Przywitać się przyszłam w Waszym nowym wątku Postępy w ogrodzie imponujące , a lewanda wzdłuż podjazdu wygląda pięknie !! Będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 03.11.2013 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam Cię kalu cieplutko i zapraszam częściej! My dziś świętujemy drugie urodzinki Janka - piecze się ciasto marchewkowe, będą jeszcze ciasteczka i francuskie - wszystko home made:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 07.11.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Ania, na ścianie w kuchni pomiędzy meblami macie lacobel ? Czy to farba tak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 08.11.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Na ścianie nad blatem mamy płytki 30x90:) A nad blatem stołu stiuk wenecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 08.11.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Ładnie wyglądają, troszkę jak lacobel właśnie. ( te pomiędzy meblami ) A jak po urodzinkach Janka? 100 Lat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belgijska pralinka 21.11.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 witam piekny ogrod rosnie a ten klon to az serce jesienia raduje ,oczywiscie podkradlam do siebie i zostawiam slad zeby zagladac jak juz bede robic swoj ogrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.11.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam Aniu,piekny ten Twój domek i ogród w oczach pięknieje:yes:Mój domek jutro dopiero dostanie stropik ale juz chcę wybrac płytki do salonu :cool Mam do Ciebie pytanie odnośnie płytek Stoonwood tych w salonie .Jaki jest wymiar tych płytek ? -i jak sie ogolnie użytkuja ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 22.11.2013 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Witam dziewczyny:) belgijska pralinka zaglądaj:) zapraszam, a ogród teraz poszarzał, ale za to w domku szykuję już zimowe i świąteczne dekoracje, trochę DIY, staram się, nie wychodzi mi tak pięknie, jak na zdjęciach czy blogach naprawdę zdolnych kobitek...no ale zawsze to DIY:) Ana. dziękuję A Stonewood w salonie do kolor ten środkowy, chyba beż? wymiar naszych płytek to 15x90cm Użytkuje się je dobrze, ten kolor, bo jasniejszy gorzej. Jeśli macie małe szybkie dzieci, to może się zdarzyć, że potkną się o wystającą 0,5-1 mm ponad sąsiednie płytkę Naszym się to zdarzało:) Może to kwestia ułożenia, może samych płytek, nie są idealnie równe, a kanty mają dość ostre. Ale jesteśmy z nich zadowoleni:) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts