bajros 25.05.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Witam, mam pytanie dotyczące ponownego montażu drzwi wewnętrznych.Ściany cegła (stare budownictwo)tynk maszynowy mp75+gładź Rotband.Drzwi wewnętrzne z ościeżnicą nieregulowaną!Zły wykonawca, źle osadził ościeżnice. Musiałem je wykuć i ponownie wstawić na piance.Mam teraz pytanie jak powinienem prawidłowo obrobić ościeżnice. Co nałozyć na piankę. Tynk mp75 czy może tylko większe dziury gipsem budowlanym i na to gładź.Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 30.05.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Witam, Mam teraz pytanie jak powinienem prawidłowo obrobić ościeżnice. Co nałozyć na piankę. Tynk mp75 czy może tylko większe dziury gipsem budowlanym i na to gładź. Będę wdzięczny za szybką odpowiedź. Jeżeli ubytki tynku nie są zbyt duże, to wystarczy gips i gładź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts