megapol_mg 26.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam , Mam wydaną decyzję zabudowy z Przydomową Oczyszczalnią Ścieków ekologicznych w decyzji . Dowiedziałem się ostatnio że będę miał budowaną kanalizację i stwierdziłem że zwykłe szambo betonowe kupię . Czy mogę już tego nie zmieniać w urzędach , decyzji itp.???Dziękuję za Pomoc POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 29.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Na szambo wymagane jest pozwolenie na budowę. Nie może być sprzeczne z WZ. Więc - zmiana WZ. A tak na marginesie, to kiedy będzie ta kanalizacja? Może warto po prostu przewidzieć przyłącze i poczekać. Chyba, że za 5 lat a ty chcesz za rok się wprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rain-men 01.06.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 ja bym robił oczyszczalnię. Jestes niezalezny od kosztów kanalizacji, przyłączy itp. Oczyszczalnia biologiczna to ok. 12-15 tysiecy ale jak będzie dobra to długo długo będzie służyła. A tak raz pieniadze na szambo póxniej przyłacze kanalizacji i jeszcze płacić ..... Warto się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts