gumis107 26.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam wszytskich wlasnie idzie w tv film "Goscie,goscie " wsciskalem najmlodszemu ,iz film jest oparty na autentycznych wydarzeniach ,a niejaki pan UJ http://www.filmweb.pl/film/Go%C5%9Bcie,+go%C5%9Bcie-1993-5911#picture-3 naprawde przenosil sie w czasie .Mlody zna moje porabne pomysly,wiec podchodzil do moich gaworzen ze stoickim spokojem ,wiec musialem mu tlumaczyc ,iz na przestrzezni wileu wiekow pojawial sie wielokrotnie w histori i nawet mam na to dowody ,co raczylo potomka troche zaciekawic .Jak zobaczyl to to wymiekl na maxa Jak ktos ma az tak narabane pod deklem jak ja to niech napisze jak raczyl swoich bliznich robic w bambuko,odwdziecze sie opisami swoich kretynskich pomyslow .Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 26.05.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ja nie rozumieć jak ty taka pisać. Za trudna języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gumis107 26.05.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 (edytowane) nie az taka trudna trudniejsza jest miec poczucie sarkastycznego humoru ,ogladnij film i link z yt,moze skumasz,ale watpie ,bo raczej waszmosciowi bozia nie dala poczucia humoru .Poza tym o ile znam jezyk polski to to moze poza jakimis literowkami nie ma w nim zadnych bledow i srednio rozwiniety debil z jakim takim poczuciem humoru moze zrozumiec o co mi chodzilo, no jak komus jest ona obce to widomo ,ze nie zrozumie Edytowane 26 Maja 2012 przez gumis107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 26.05.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Jasne być jak słoneczko! Ja być średnio rozwinięta debila i nie móc się dorozwinąć. Pan za to być wielka, wielka debila! Piękna debila! Ach, jak ja panu, bwana kubwa, zazdrościć! Taka ogromna bwana kubwa! I debila być jeszcze! Wielka być głowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts