finlandia 22.01.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Nie musiałem "dawać"- jest w standardzie:) Ps. Szyba wewnętrzna hartowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 23.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 .... [ATTACH=CONFIG]163166[/ATTACH] Na mój gust to szyld klamki nie powinien być zaokrąglony tylko prostokątny - komponuje się wtedy z innymi prostymi kątami Jak możesz to zamień w sklepie gdzie kupiłaś a spelni moje estetyczne standardy Reszta the best Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 23.01.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Charlie, masz rację! 100% racji! Ja też chciałam prostokątny szyld....... tylko... chyba do tego modelu takiego szyldu nie znalazłam w katalogu ... a poza tym dostałam potem klamkę w prezencie... wiesz, trochę trudno odkręcić ... trzeba żyć z niespełnionymi standardami Wklejam zdjęcie całości w scenerii jesiennej i zimowej. Mnie się efekt całości podoba, lubię szkło, ale każdy ma jakiegoś bzika pozdrawiam! , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 23.01.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 "Kozacki ten kwadrat":P zmienił bym tylko parapety zewnętrzne i garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 23.01.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Charlie, masz rację! 100% racji! Ja też chciałam prostokątny szyld....... tylko... chyba do tego modelu takiego szyldu nie znalazłam w katalogu ... a poza tym dostałam potem klamkę w prezencie... wiesz, trochę trudno odkręcić ... trzeba żyć z niespełnionymi standardami Wklejam zdjęcie całości w scenerii jesiennej i zimowej. Mnie się efekt całości podoba, lubię szkło, ale każdy ma jakiegoś bzika pozdrawiam! [ATTACH=CONFIG]164080[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]164081[/ATTACH], [ATTACH=CONFIG]164082[/ATTACH] REWELA dom. Jesteś babka z klasą - po domu już widać ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 23.01.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Charlie, zasadniczo spotykam się z krytyką taki post naprawdę bardzo miło czytać dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 23.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Na fotach widać nalepione karteczki na szybach. Zerwij je jeśli jeszcze są bo może zostać plama nie do usunięcia, którą będzie widać od wewnątrz pomieszczenia pod pewnym kątem padania promieni słonecznych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Lizus I w dodatku barbarzyńca, bo to kartki przeciw ptakom A całkiem poważnie może powiesz co to jest, bo i ja jestem ciekawy: wewnątrz pakietu szybowego, na tafli ESG, wymiar ok 1mm średnicy i ok 10 mm długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.01.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 SZPLIT czyli odłamek/odprysk szkła powstały po złamaniu szkła i wtopiony w jego powierzchnię po procesie hartowania. Nie do naprawy.Szkło bezwzględnie podlega wymianie - 100% podstawy do skutecznej reklamacji. Jak się będą chcieli wyłgać w mailu czy podczas oględzin, że nie jest widoczne z 60 cm czy większej ( nie wiem jaki tam mają odległości w swoich normach zakładowych - mówię o producencie tego szkła ) to zadzwoń do mnie w trakcie oględzin to Ci coś powiem ( tylko odejdź na bok, żeby Cię nikt nie słyszał a tym bardziej nia chwal się do kogo dryndasz ) Do zgłoszenia zrób jeszcze fotę z większej odległości uprzednio zaznaczając czarnym mazakiem kółko wokół szplita zaznaczając zasieczkami i wartościowo odległości w mm od obu najbliższych krawędzi. Mówiąc wprost napisz cyfry na szkle. Nie zapomnij spisać z ramki dystansowej wszystko co jest tam napisane i podaj rozmiar szyby. Szkło pewnie umyli ale przed tym powinni "strzelić" powierzchnię sprężonym powietrzem. Pozdrawiam P.S gdyby to było nie hartowane szkło to w przyszłości walnij mocno pięścią ( nie młotkiem ) w szybę na jego wysokości to odpadnie i wyląduje na ramce dystansowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 25.01.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) z tymi kartkami to rozumiem, że jaja sobie robisz. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Charlie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.01.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Normy tego producenta znasz /znałeś Też zakładam że nie powinno być problemu z uznaniem sprawy przez hutę szkła, bo jak Ci uznają to i producent wymieni ale jakiś jednoprocentowy cień niepewności jest z tą "wzrokową oceną jakości szyb". Pewnie że sobie żartuję z tymi kartkami, bo w sumie to wydaje mi się że ich tam nie było.. ale mogę się mylić A tak w ogóle przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 25.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Interona, hej hej ..... ja właśnie wczoraj zamówiłam takie drzwi szklane bez tego bocznego naświetlenia . Ale poza tym będą takie same jak Twoje - obustronny złoty dąb bo takie mam okna. Drzwi zastapią stare drzwi wejściowe na górę nad garażem. Do tej pory były tam drzwi do połowy drewniane a od połowy w górę szklane. Teraz będą całe szklane ........ i juz nie mogę się doczekać.....ale muszę miesiąc poczekać aż się zrobią......poczekam, poczekam.... i mam nadzieję, że efekt będzie taki jak u Ciebie, chociaż to nie będą drzwi frontowe domu......... ale doskonale doświetlą wnętrza góry nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 29.01.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Witaj w fanklubie przeszklonych drzwi Czekam na foty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts