Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

O wybacz Emmo, faktycznie cisza jak makiem zasiał :oops:

Podobają sie mi metalowe tralki, ale bez wywijasów, delikatny ozdobnik kulka na środku i tyle, iksy też sa super i siedziska, tylko przy siedziskach trzeba pilnować małe dzieci by nie fiknęły na dól.

Nie podoba sie mi natomiast podparcie tarasu, nie mogą być to słupy murowane obłożone tym czym elewacja?

• Odpowiedzi 447
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi też bardzo podobają się proste metalowe tralki z jakims subtelnym ozdobnikiem. Krzyżaki nie są zbyt eleganckie, raczej jak pseudo-rustykalna karczma w turystycznej miejscowosci ;)

Białe drewniane tralki są bardzo ładne, ale takie trochę sielskie.

Zintegrowane siedziska - nie zrobiłabym. To jednak uzależnia, bo juz ich nie przestawisz, a przecież zawsze możesz tam postawić jakies proste ławki (niezintegrowane), które można przestawiać ile dusza zapragnie. Poza tym - co to za przyjemnosc siedzieć tyłem do ogrodu i gapić się na elewację? :p

Podpracie tarasu tez mi się nie podoba, ale gdyby np. obrosło jakims pnączem (i pięło się po pergoli na tarasie), to mogłoby byc pięknie.

• 1 month później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
Emmo czy jeszcze tu zaglądasz? mam pytanie o meble białe w salonie gdzie kupione? założę sobie temat z prośbą o porady, czy mogłabym posiłkować się Twoimi fotkami jako inspiracja?
  • 1 year później...
Dzagunia, jak miło, że do mnie dotarłaś! :hug:

I bardzo dziękuję za miłe słowa! Tym bardziej, że jeszcze tyyyyyle do zrobienia! ;)

Kinkiety zawisną w dobudowanym wiatrołapie (pewnie dopiero jesienią, mam nadzieję, że finanse pozwolą :rolleyes:).

A żyrandol w salonie to Candellux, ale wybacz, modelu nie pamiętam :( kupiony gdzieś w necie przez Sw. Mikołaja ;)

Witam,

nie wiem czy zagląda Pani jeszcze na forum ale chciałabym prosić namiary na stół-jest przepiękny.Pozdrawiam.

Aneta