Emma M. 18.10.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 W kuchni typowy bałaganik, więc szczegóły pokażę jak ją ogarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 W toalecie (fotki rozjaśnione specjalnie) jeszcze futurystyczna żarówka na kabelku ale konsola, umywalka i lustro już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) Moje cuda, którymi wszyscy się zachwycają Ufff, to na tyle, piętro wkrótce, chociaż tam tylko w sumie łazienką mogę się pochwalić I co Wy na to? Wiem, że jeszcze wiele, wiele przede mną... poza tym czekamy na zgodę na rozbudowę tarasu i ganku (poszerzenie korytarza), a to wstrzymuje nas przed zrobieniem schodów, więc biegamy po betonowych. W międzyczasie rozkręcamy nową firmę, stąd m.in. moja nieobecność Odezwijcie się, czekam na Wasze komentarze, opinie i sugestie Edytowane 18 Października 2013 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarWoj_Ch 18.10.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam się w twoim domku. Do tej pory tylko podczytywałam forum ale teraz muszę sie odezwać jest pięknie, jestem pod wrażeniem. Czy te lampy nad stołem to moonlighty? Planuję te włśnie do salonu i jeśli to te to utwierdzam się w przkonaniu że warto Mam jeszcze pytanie o listwy przypodłogowe- jaka to firma, gdzie je mozna dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo super Mnie zastanawia jednak zasłona przy jadalni, tj. szkoda że nie dosunęłaś jej do końca ściany. Meble w salonie śliczne!! Powodzenia przy rozkręcaniu firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Witam się w twoim domku. Do tej pory tylko podczytywałam forum ale teraz muszę sie odezwać jest pięknie, jestem pod wrażeniem. Czy te lampy nad stołem to moonlighty? Planuję te włśnie do salonu i jeśli to te to utwierdzam się w przkonaniu że warto Mam jeszcze pytanie o listwy przypodłogowe- jaka to firma, gdzie je mozna dostać? Tu znajdziesz listwy (moje to model Luwr) http://www.drewniana-podloga.pl Lampy to Crystal z Zuma Line, cięzkie, szklane i rzeczywiście baaardzo efektowne http://miastolamp.pl/index.php?id_product=3299&controller=product&id_lang=7 No i witam serrdecznie i zapraszam częściej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo, jest pięknie:yes: a to cudeńko którym się wszyscy zachwycają to co to? skąd i za mniej więcej ile? i jakie wymiary ma abażurek, kupowałaś wszystko razem, czy każdy z elementów oddzielnie? Proszę też o namiar na witrynki i zwis nad częścią wypoczynkową edit: wracam do zdjęć i zachwycam się na nowo:) konsolka piękna-gotowiec czy na zamowienie? kuchnia idealna:) Witaj Classic i dzieki za miłe słowa Już Ci odpowiadam na wszystkie pytania Kinkiety i abażury kupiłam w poznańskim salonie Decoculture; w linku masz cenę: http://sklep.decoculture.pl/produkt/l-l-kinkiet-sumati-nikiel Witryny i stolik pod TV zamawiałam w poznańskim Boutique Pierrot w Starym Browarze. A lampę nad stolikiem kawowym w lampyimeble.pl - Fontana Arte Aurea. Konsola robiona na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo super Mnie zastanawia jednak zasłona przy jadalni, tj. szkoda że nie dosunęłaś jej do końca ściany. Meble w salonie śliczne!! Powodzenia przy rozkręcaniu firmy Venus Hmm...do końca ściany powiadasz? Musiałabym zamówić jeszcze dwie zasłony na to okno i dwie na przeciwną ścianę, bo te są dość wąskie i miałabym problem z upięciem tego woalu na wierzchu Poza tym nie byłoby symetrycznie, bo ściana po lewej stronie okna jest węższa od tej prawej, zobacz. A symetria musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 18.10.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo, witam się u Ciebie Pięknie masz! Lubię takie spokojne wnętrza Miałam pytać o kinkiety, ale już doczytałam A powiesz co to za okap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 18.10.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo! Piękne witryny, konsola, kinkiety. Ślicznie to komponujesz. Ja zmieniłabym zasłony na bez woalu, ale to ja. Nie wiem, czy komputer pokazuje mi dobry kolor ścian, ale ten, który widzę, podoba mi się No i te mieczyki! Wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo, witam się u Ciebie Pięknie masz! Lubię takie spokojne wnętrza Miałam pytać o kinkiety, ale już doczytałam A powiesz co to za okap? A powiem:yes: AEG DK 9690-m Zapraszam! Ja właśnie u Ciebie siedzę i znowu fotki oglądam, faaaajnie masz urządzone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.10.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo mnie chodzi o to, że za zasłonami masz kawał ściany i właśnie w to miejsce przesunęłabym zasłony aby wizualnie poszerzyć okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo mnie chodzi o to, że za zasłonami masz kawał ściany i właśnie w to miejsce przesunęłabym zasłony aby wizualnie poszerzyć okno Achaaaa! Jutro przesunę i pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 18.10.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo, dziękuję. To ja posiedzę u Ciebie Jak doczytałaś u mnie to też kupiłam gotowy dom i go remontowałam, jednak mniej niż Ty. Łazienki też sobie kiedyś zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo, dziękuję. To ja posiedzę u Ciebie Jak doczytałaś u mnie to też kupiłam gotowy dom i go remontowałam, jednak mniej niż Ty. Łazienki też sobie kiedyś zrobię Mnie jeszcze dużo pracy czeka: dobudowa i wykończenie tarasu i schodów na ogród, dobudowa ganku, dobudowanie garderoby na piętrze, schody, elewacja, ogrodzenie..... muszę zagrać i WYGRAĆ (!) w totka bo nie ogarnę I jeszcze: położenie płytek w całej piwnicy, ale to w daaaalekich planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 18.10.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Płytek w piwnicy też nie mam. Dla mnie to n rzie tak odległe, że nie planuję Jak widzisz mój dom jest mniejszy od Twojego. My na garderobę przerobiliśmy jeden z pokoi na piętrze. Mamy tam w sumie 4 pokoje (w tym garderobę) i łazienkę. Dwa z pozostałych są zajęte, a trzeci stanowi zbiór dóbr wszelakich. Może się kiedyś lokatora doczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Emmo! Piękne witryny, konsola, kinkiety. Ślicznie to komponujesz. Ja zmieniłabym zasłony na bez woalu, ale to ja. Nie wiem, czy komputer pokazuje mi dobry kolor ścian, ale ten, który widzę, podoba mi się No i te mieczyki! Wow! Luiza zasłony bez woalu...? Hmmm.... ale ja tak lubię te moje wielkie chwosty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 18.10.2013 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Płytek w piwnicy też nie mam. Dla mnie to n rzie tak odległe, że nie planuję Jak widzisz mój dom jest mniejszy od Twojego. My na garderobę przerobiliśmy jeden z pokoi na piętrze. Mamy tam w sumie 4 pokoje (w tym garderobę) i łazienkę. Dwa z pozostałych są zajęte, a trzeci stanowi zbiór dóbr wszelakich. Może się kiedyś lokatora doczeka Aaaa, no widzisz! Ja mam na górze 3 pokoje i łazienkę (całość 60m), a na garderobę wykorzystam nadbudówkę nad nieistniejącym jeszcze gankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 19.10.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Achaaaa! Jutro przesunę i pokażę Venus, i jak? Co sądzisz? lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 19.10.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Czy jeszcze bardziej przesunąć zasłony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts