Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Emmy dom do remontu *** realizacja marzeń a rzeczywistość ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 447
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

super wyszedł salon

od razu podpytam co to za kolor farby na scianie w salonie, lekko szary??dobrze widze??

pamiętasz model i producenta??

korzystając z okazji podpytam o płyteczki w łazience czarno białe połyskujące

Bardzo dziękuję! :) Farba z kolekcji Para - "Lunch at Tiffany's"

A płytki ...poszukam

Venus, a jak dowieszę, to co z chwostami mymi pięknymi? No co?:confused:

Mugatka, takie słowa od Ciebie, to naprawdę RADOCHA! :lol2::lol2::lol2:

Emmo jeżeli Tobie podoba się tak jak jest teraz lub jak było to nie przejmuj się moją opinią każdy mieszka tak jak lubi.

Podoba mi się :yes:, tylko Twoje sugestie pokazały inne możliwości! ;)Kwestia do przemyślenia, póki co mam dylemat co do stołu i krzeseł. POMOCY! Znacie już mój salon i okolice, stół i krzesła były tymczasowe i nadeszła pora na zakup tych jedynych.

No i:

- stół biały czy czarny? Nie będzie za biało???

- a może w kolorze orzecha, ciepły brąz dla przełamania monotonii?

- krzesła chcę tapicerowane grafitowe, ale może inne też byłyby ok???

podpowiecie mi coś, please?.... Za godzinkę wrzucę inspiracje, które mi się podobają ;)

Edytowane przez Emma M.

w kolorze orzecha, ciepły brąz dla przełamania monotonii?

W kolorze orzecha! Nie chodzi o monotonię, ale ostatnio, gdzie nie spojrzę na inspiracje, tam widzę, ile uroku i szlachetności dodaje kolor drewna w stonowanych pomieszczeniach. O połączeniu szarego z kolorem drewna było ostatnio też u Venus.

Białego w ogóle bym nie dawała, zakładając, że stół jest często przykryty (białym?) obrusem. Masz dużo szarości. Na tym tle pięknie odcinające się nogi w pięknym kolorze drewna, to będzie cudowny akcent!

W kolorze orzecha! Nie chodzi o monotonię, ale ostatnio, gdzie nie spojrzę na inspiracje, tam widzę, ile uroku i szlachetności dodaje kolor drewna w stonowanych pomieszczeniach. O połączeniu szarego z kolorem drewna było ostatnio też u Venus.

Białego w ogóle bym nie dawała, zakładając, że stół jest często przykryty (białym?) obrusem. Masz dużo szarości. Na tym tle pięknie odcinające się nogi w pięknym kolorze drewna, to będzie cudowny akcent!

Cudowny akcent powiadasz :) Tak jak tu:

6ef980806307e08c20dd9b334320d1ab.jpg

Sądzicie, ze stół mógłby być w takim samym koorze jak mój stolik kawowy? Ten stojący przy sofie?

6ef980806307e08c20dd9b334320d1ab.jpg

Edytowane przez Emma M.