vesila 19.10.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Ślicznie sie urządziliście Emmo fajne konsolki, cudne lampy, piękne dodatki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 20.10.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Ślicznie sie urządziliście Emmo fajne konsolki, cudne lampy, piękne dodatki .... Dziękuję Ci bardzo! Zajrzałam na Twój pinterest i ...jestem pod ogromnym wrażeniem! Piękne, eleganckie, niezwykle spójne wnętrze. Miałaś już sesję w jakimś magazynie wnętrzarskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.10.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 super wyszedł salonod razu podpytam co to za kolor farby na scianie w salonie, lekko szary??dobrze widze??pamiętasz model i producenta?? korzystając z okazji podpytam o płyteczki w łazience czarno białe połyskujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Emmo a do końca nie dasz rady ich przesunąć? i dowiesić białej gładkiej firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.10.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Emmo ślicznie dopieszczasz Wasz dom. Bardzo podobają mi się białe witrynki, kinkiety i masz piękną kuchnię. Szykuje się dopracowane i spójne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 20.10.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 super wyszedł salon od razu podpytam co to za kolor farby na scianie w salonie, lekko szary??dobrze widze?? pamiętasz model i producenta?? korzystając z okazji podpytam o płyteczki w łazience czarno białe połyskujące Bardzo dziękuję! Farba z kolekcji Para - "Lunch at Tiffany's" A płytki ...poszukam Venus, a jak dowieszę, to co z chwostami mymi pięknymi? No co? Mugatka, takie słowa od Ciebie, to naprawdę RADOCHA! :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.10.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 a pięknymi chwostami nie możesz upiąć zasłon? Emmo jeżeli Tobie podoba się tak jak jest teraz lub jak było to nie przejmuj się moją opinią każdy mieszka tak jak lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) dzięki Emmo, czekam z niecierpliwością na te płytki ta farba jest szara czy beżowa?? Edytowane 20 Października 2013 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 20.10.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 dzięki Emmo, czekam z niecierpliwością na te płytki Kori, znalazłam: producent Emigres, płytki hiszpańskie; http://dekordia.pl/produkt/producent-emigres/emigres-mosaic-negro-20-x-60.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 20.10.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Emmo jeżeli Tobie podoba się tak jak jest teraz lub jak było to nie przejmuj się moją opinią każdy mieszka tak jak lubi. Podoba mi się , tylko Twoje sugestie pokazały inne możliwości! ;)Kwestia do przemyślenia, póki co mam dylemat co do stołu i krzeseł. POMOCY! Znacie już mój salon i okolice, stół i krzesła były tymczasowe i nadeszła pora na zakup tych jedynych. No i: - stół biały czy czarny? Nie będzie za biało??? - a może w kolorze orzecha, ciepły brąz dla przełamania monotonii? - krzesła chcę tapicerowane grafitowe, ale może inne też byłyby ok??? podpowiecie mi coś, please?.... Za godzinkę wrzucę inspiracje, które mi się podobają Edytowane 20 Października 2013 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 20.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 serdeczne dzięki cena konkurencyjna równe były, coś mówil glazurnik//? Kori, znalazłam: producent Emigres, płytki hiszpańskie; http://dekordia.pl/produkt/producent-emigres/emigres-mosaic-negro-20-x-60.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 20.10.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 dzięki Emmo, czekam z niecierpliwością na te płytki ta farba jest szara czy beżowa?? szary beż bardziej szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 20.10.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 serdeczne dzięki cena konkurencyjna równe były, coś mówil glazurnik//? Zdarzały się krzywe, wzięłam 2 paczki więcej. Fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.10.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 w kolorze orzecha, ciepły brąz dla przełamania monotonii? W kolorze orzecha! Nie chodzi o monotonię, ale ostatnio, gdzie nie spojrzę na inspiracje, tam widzę, ile uroku i szlachetności dodaje kolor drewna w stonowanych pomieszczeniach. O połączeniu szarego z kolorem drewna było ostatnio też u Venus. Białego w ogóle bym nie dawała, zakładając, że stół jest często przykryty (białym?) obrusem. Masz dużo szarości. Na tym tle pięknie odcinające się nogi w pięknym kolorze drewna, to będzie cudowny akcent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.10.2013 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Emmo dzękuję za odpowiedź Twój pinterest bardzo przypadł mi do gustu...choć wydaje mi się, że kieeeedyś w zakładce art deco miałaś więcej cudowności:) możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.10.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) W kolorze orzecha! Nie chodzi o monotonię, ale ostatnio, gdzie nie spojrzę na inspiracje, tam widzę, ile uroku i szlachetności dodaje kolor drewna w stonowanych pomieszczeniach. O połączeniu szarego z kolorem drewna było ostatnio też u Venus. Białego w ogóle bym nie dawała, zakładając, że stół jest często przykryty (białym?) obrusem. Masz dużo szarości. Na tym tle pięknie odcinające się nogi w pięknym kolorze drewna, to będzie cudowny akcent! Cudowny akcent powiadasz Tak jak tu: Sądzicie, ze stół mógłby być w takim samym koorze jak mój stolik kawowy? Ten stojący przy sofie? Edytowane 21 Października 2013 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.10.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Emmo no właśnie grafit z brązem u Ciebie stół widziałabym całkiem odjechany, np z nogą na środku lub jakimś ciekawym splotem w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.10.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Cudowny akcent powiadasz Tak jak tu: Sądzicie, ze stół mógłby być w takim samym koorze jak mój stolik kawowy? Ten stojący przy sofie? Tak tak! I bardzo dobrze, że poruszasz ten temat. Mnie też czeka kupno stołu No po prostu musi być: ciepłe, szlachetne drewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaś.M 21.10.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 (edytowane) Hej śledzę Twoje poczynania i muszę powiedzieć że jestem pod wielkim wrażeniem Mam tylko mały problem. Nie widzę wszystkich zdjęć. Czyżbym nie miała jakiegoś programu?? Jakiego?? Edytowane 21 Października 2013 przez Kaś.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaś.M 21.10.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 a w kwestii stołu podzielam zdanie dziewczyn inaczej wnętrze zrobi się monotonne. Piękne drewno z jakimś ciekawym dołem doda klasy i szlachetności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts