Kaś.M 21.10.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Zasłony też bym rozsunęła na boki i nie podwiązywała:no: a chwosty wykorzystaj do ozdoby ..niekoniecznie zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.10.2013 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witaj Kaś - (Kasia?) Ale mi dałyście zagwozdkę z tymi zasłonami, a myślałam, że są idealne! :P:P Zartuję, potańczę z nimi w weekend Kas, nie wiem, jeśli nie widzisz wszystkich zdjęć (tych wcześniejszych?) to może dlatego, że mój wątek przez długi czas był "nieużywany", i fotki zniknęły...? Używam linków z picasy do wrzucania fotek na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.10.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Emmo no właśnie grafit z brązem u Ciebie stół widziałabym całkiem odjechany, np z nogą na środku lub jakimś ciekawym splotem w środku bosz, kobieto gdzie ja taki znajdę...?! Przy tym wszystkim muszę mieć stół na +/- 12 osób, rozkładany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.10.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 I bardzo dobrze, że poruszasz ten temat. Mnie też czeka kupno stołu No to fajnie, szukasz dużego stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.10.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 na antykach na allegrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 21.10.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 No to fajnie, szukasz dużego stołu? Na co dzień dla 5 osób z możliwością powiększenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaś.M 22.10.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 (edytowane) Dobrze odgadłaś..Kasia:yes: Z zasłonami potańcz potańcz.. myślę że warto. Już nie mogę się doczekać fotki. Zdjęcia czy zniknęły:confused: pojęcia nie mam. u mnie jest jeden wielki wykrzyknik:bash: Edytowane 22 Października 2013 przez Kaś.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.10.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dziękuję Ci bardzo! Zajrzałam na Twój pinterest i ...jestem pod ogromnym wrażeniem! Piękne, eleganckie, niezwykle spójne wnętrze. Miałaś już sesję w jakimś magazynie wnętrzarskim? Emmo, aleś mi posłodziła w swoich progach, bardzo mi miło , daleko mi nawet do marzeń o sesji, mój dom nie nadaje sie absolutnie do tego, wiele kątów jeszcze pustych, nieurządzonych bądź niewykończonych:rolleyes: Za to Ty masz super jadalnie, ten minimalny brak symetrii na scianie z oknem można łatwo zgubić zasłonami i będzie cacy. Stół jakiś stylowy lub nowoczesny jak ten, okrągły też będzie pasował. Masz duzo miejsca, dobrą bazę, możesz poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.10.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Cześć Emmo! Ja podobnie jak lw widziałabym u Ciebie stół w pięknym soczystym odcieniu orzecha. Niedawno byłam w pewnej knajpce gdzie zrobione były drewniane podciągi. Miały tak fantastyczne wybarwienie, że nie mogłam się napatrzeć. Orzechowe właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 orzech w politurze jest boski !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 yyy....drynka tj latte z syropem z japka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 a wiesz jakie to dobre? w Feszyn Hałs w Piasecznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 22.10.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 (edytowane) Cześć dziewczyny, dzięki za podpowiedzi stołowe. Orzech z fazą? )) Zacznę szukać... Ktoś na forum taki stół ma? Mogę gdzieś znaleźć? A może o takie latte chodzi? Edytowane 22 Października 2013 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 frez a nie faza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 22.10.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Dzięki Classic! Chyba przejrzę wątek Magdy jeszcze raz, może znajdę coś jeszcze I faktycznie - wierna stylowi :)0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 a nie łatwiej w google Grafic poszukać wpisują cały tytuł wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.10.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 coś kłamiesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 23.10.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Widzę, że doszedł mi jeszcze jeden wątek do podziwiania, efekt jest świetny, będę wpadać, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 23.10.2013 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 Widzę, że doszedł mi jeszcze jeden wątek do podziwiania, efekt jest świetny, będę wpadać, pozdrawiam Do podziwiania ojej, dziękuję! I witam najserdeczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 23.10.2013 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Dziewczyny, kwestia stołu otwarta, jakbyście miały jeszcze jakieś sugestie - będę wdzięczna! Z innej beczki... co sądzicie o futrzanych narzutach na łóżko? Takich np.: (fot. z Pinterest) Edytowane 23 Października 2013 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts