Emma M. 28.05.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) Piękna baza do malowania . Witam się . I zostaję bo coś czuję, że będzie pięknie . I Yokasta Ale miło - witaaaam! I już jestem spokojna o moje wnętrza, bo w tak zacnym gronie nie zginę. I mam prośbę: doradzajcie, wybijajcie z głowy głupie pomysły, sugerujcie i podsuwajcie rozwiązania, wrzucajcie fotki - za wszystkie będę wdzięczna i za wszystkie z góry dziękuję! Daję Wam pole do popisu - prawie 60m parteru do urządzenia: salon + jadalnia + kuchnia Edytowane 29 Maja 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.05.2012 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam Bardzo często goszczę w Waszych domach, podziwiam i podglądam. Ponieważ widzę, że Emma urządzi dom trochę w moim stylu, pozwolę sobie dołączyć kilka zdjęć, może pomogą jej w podjęciu decyzji. Mnie też sie podobają jasne kuchnie, ale w końcu zrobiłam drewnianą, aby stanowiła jakąś całość z jadalnią i salonem. Pozdrawiam i życzę powodzenia i wytrwałości Witam Damarel Wielkie dzięki za życzenia i fotki! Ja właściwie mam wnętrza w tym stylu - urządzane dokładnie 6 lat temu. I bardzo, bardzo , wręcz desperacko chcę już uciec od ciemnych podłóg (mam merbau, a w nowym będzie dąb) i ciemnych mebli. Chcę raczej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.05.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Mugatka! TY u mnie! Jakże jestem zaszczycona, mam mnóstwo inspiracji zachowanych od Ciebie i zapisanych jako "idealne must have" Witam, witam! Spłonęłam z zawstydzenia :oops: ale bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.05.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Piękne wnętrza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 28.05.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam:-) no kawał roboty macie już z głowy, będę podglądać bo my lada chwila będziemy na tym samym etapie. I też mamy skarbonkę bez dna ale i tak ją kocham. Bardzo fajnie się u ciebie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.05.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 No i nigdy więcej, przyrzekam solennie, (głównie sobie), nie będzie w moim domu ściany w kolorze mexican chili o rustykalnej strukturze. Never ever! Taką mam teraz: Moim usprawiedliwieniem niech będzie fakt, że ściana ta powstała 6 lat temu - wtedy było to "trendy", ale teraz już się jej chyba nie da obronić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.05.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Spłonęłam z zawstydzenia :oops: ale bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.05.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Piękne wnętrza . Piękne, co nie...? Pomarzyć warto! I małymi kroczkami do celu marsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.05.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) Witam:-) no kawał roboty macie już z głowy, będę podglądać bo my lada chwila będziemy na tym samym etapie. I też mamy skarbonkę bez dna ale i tak ją kocham. Bardzo fajnie się u ciebie zapowiada. Dziękuję pięknie i O matko jedyna!!! U mnie fajnie?! Dziękuję! Ja podglądam Twoje siedlisko przecudne i zawsze z zachwytu wyjść nie mogę! Witaj!!! :D:D Edytowane 28 Maja 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 28.05.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Bardzo dobrze Cię rozumiem. Dziś bym też zrobiła wszystko inaczej (jaśniej).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.05.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 To i ja się przywitam, bo sądząc po inspiracjach będzie co oglądać Meble kuchenne mają moim zdaniem duży potencjał. Po przemalowaniu na biało powinny nabrać lekkości i będziesz mogła poszaleć z dodatkami. Czekam z niecierpliwością na ich przemianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 28.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) Witam trafiłam przypadkiem i zostanę na dłużej, bo zapowiada się bardzo ciekawie tym bardziej, że będziemy niemal sąsiadkami Edytowane 28 Maja 2012 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Witam się u Ciebie Ciekawie się zapowiada będę kibicować Myślę że musisz popracować nad małżonkiem i przemalować kuchnie wtedy twoje inspirację zamienią sie w realny obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 28.05.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ja też się witam I również kibicuję wszelkim zmianom, bo sama u siebie też już parę poczyniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.05.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) To i ja się przywitam, bo sądząc po inspiracjach będzie co oglądać Meble kuchenne mają moim zdaniem duży potencjał. Po przemalowaniu na biało powinny nabrać lekkości i będziesz mogła poszaleć z dodatkami. Czekam z niecierpliwością na ich przemianę O witam serdecznie! Ja tak często do Ciebie zaglądałam..., jest mi niezmiernie miło, że jesteś! Zapraszam! Meble potencjał mają, to fakt, są dobrej jakości, mają ładne frezy, wymienię tylko uchwyty. Opór żywej materii czyt. męża, będzie najtrudniejszy do pokonania, ale urabiam, urabiam, fotki podsuwam Kasia_1982 Ja też się witam I również kibicuję wszelkim zmianom, bo sama u siebie też już parę poczyniłam Kasia liczę więc na podpowiedzi doświadczonej koleżanki! karolek59 Witam się u Ciebie Ciekawie się zapowiada będę kibicować Myślę że musisz popracować nad małżonkiem i przemalować kuchnie wtedy twoje inspirację zamienią sie w realny obraz Witam Karolka, oby tylko się udało! Pocieszam się myślą, że ta moja kuchnia będzie nieco schowana (zaraz wrzucę rzut )i np. z salonu mebli widać nie będzie Ilona Agata Witam trafiłam przypadkiem i zostanę na dłużej, bo zapowiada się bardzo ciekawie tym bardziej, że będziemy niemal sąsiadkami Ilonko, bardzo się cieszę, że trafiłaś do mnie - witaj! A sąsiadka z jakiej części POZ? Edytowane 29 Maja 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 28.05.2012 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 A oto obiecany rzut parteru: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.05.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam się u Ciebie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-655448.gif Zaczęłam podglądać i chyba już zostanę zapowiadają się fajny domek z ciepłym klimatem. Macie super gąszcz za oknem Kuchnia bardzo ładna i z potencjałem jeżeli rzeczywiście tylko kolor Ci się znudził to każdy stolarz powinien bez problemu przemalować fronty szkoda pozbywać się porządnych mebelków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 29.05.2012 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam się u Ciebie http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-655448.gif Zaczęłam podglądać i chyba już zostanę zapowiadają się fajny domek z ciepłym klimatem. Macie super gąszcz za oknem Kuchnia bardzo ładna i z potencjałem jeżeli rzeczywiście tylko kolor Ci się znudził to każdy stolarz powinien bez problemu przemalować fronty szkoda pozbywać się porządnych mebelków. Witam autorkę jednego z moich ulubionych wątków! http://emotikona.pl/emotikony/pic/papa.gif Mam nadzieję, że rozgościsz się na dłużej - serdecznie zapraszam! Gąszcz....hmmm, pewnie go nieco przytniemy, a narazie nie będziemy inwestować w ogród, dopóki nie skończymu budowy tarasu i nie zrobimy nowej elewacji. Więc pewnie do jesieni będzie dżungla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.05.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam autorkę jednego z moich ulubionych wątków! http://emotikona.pl/emotikony/pic/papa.gif Ojej aż się zarumieniłam a mój wątek ostatnio przysycha, nic się na budowie nie dzieje to i nie ma co pokazywać. Z ogrodem planujemy tak samo. Na razie powstała ogólna koncepcja a realizacja pewnie najwcześniej w przyszłym roku ale wolałabym taką dżunglę niż moje łyse pole i błocisko Będę kibicować Twoim postępom bo U Ciebie chyba prace idą pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 29.05.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 (edytowane) Ojej aż się zarumieniłam a mój wątek ostatnio przysycha, nic się na budowie nie dzieje to i nie ma co pokazywać. Z ogrodem planujemy tak samo. Na razie powstała ogólna koncepcja a realizacja pewnie najwcześniej w przyszłym roku ale wolałabym taką dżunglę niż moje łyse pole i błocisko Będę kibicować Twoim postępom bo U Ciebie chyba prace idą pełną parą Ja do tej dżungli to się już nawet boję wchodzić, kto wie, co tam w niej siedzi! Prace pełną parą mówisz...Ech, nie taką pełną czekamy na urzędową decyzję - zgodę na rozbudowę, a to nam wstrzymuje przebudowę wejścia, ganku i dobudowę tarasu. Bez tego nie wykończymy schodów i korytarza A prace remontowe trwają już od późnej jesieni 2011, więc tempo wcale nie jest imponujące. W środę będą już kładzione płytki w kuchni, pierwszy oficjalny symbol rozpoczęcia wykończeniówki:wave: Edytowane 29 Maja 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts