vesila 25.05.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 O wybacz Emmo, faktycznie cisza jak makiem zasiał Podobają sie mi metalowe tralki, ale bez wywijasów, delikatny ozdobnik kulka na środku i tyle, iksy też sa super i siedziska, tylko przy siedziskach trzeba pilnować małe dzieci by nie fiknęły na dól. Nie podoba sie mi natomiast podparcie tarasu, nie mogą być to słupy murowane obłożone tym czym elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 25.05.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Mi też bardzo podobają się proste metalowe tralki z jakims subtelnym ozdobnikiem. Krzyżaki nie są zbyt eleganckie, raczej jak pseudo-rustykalna karczma w turystycznej miejscowosci Białe drewniane tralki są bardzo ładne, ale takie trochę sielskie. Zintegrowane siedziska - nie zrobiłabym. To jednak uzależnia, bo juz ich nie przestawisz, a przecież zawsze możesz tam postawić jakies proste ławki (niezintegrowane), które można przestawiać ile dusza zapragnie. Poza tym - co to za przyjemnosc siedzieć tyłem do ogrodu i gapić się na elewację? Podpracie tarasu tez mi się nie podoba, ale gdyby np. obrosło jakims pnączem (i pięło się po pergoli na tarasie), to mogłoby byc pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 26.06.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Emmo, a takie coś w stylu wyspiarskim pomalowane na biało? mnie się osobiście podobają takie klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 16.10.2014 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Emmo, hop-hop! Co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.12.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 [ATTACH=CONFIG]295562[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=295601&d=1419450106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cini_mini 06.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Emmo czy jeszcze tu zaglądasz? mam pytanie o meble białe w salonie gdzie kupione? założę sobie temat z prośbą o porady, czy mogłabym posiłkować się Twoimi fotkami jako inspiracja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta2301 08.10.2016 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Dzagunia, jak miło, że do mnie dotarłaś! I bardzo dziękuję za miłe słowa! Tym bardziej, że jeszcze tyyyyyle do zrobienia! Kinkiety zawisną w dobudowanym wiatrołapie (pewnie dopiero jesienią, mam nadzieję, że finanse pozwolą ). A żyrandol w salonie to Candellux, ale wybacz, modelu nie pamiętam kupiony gdzieś w necie przez Sw. Mikołaja Witam, nie wiem czy zagląda Pani jeszcze na forum ale chciałabym prosić namiary na stół-jest przepiękny.Pozdrawiam. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts