Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Emmy dom do remontu *** realizacja marzeń a rzeczywistość ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 447
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie dzieje się nic.... czekam na dostawę płytek podłogowych... sufity pomalowane... fugi w łazience są...

Wybieram okap i sprzęt do kuchni, a więc noce spędzam z Muratorem ;) na forum :lol2:

Inspiracje schodowe:...

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=122119&d=1340610481

0.jpg

fotki na podescie.jpg

new-york-residental-design.jpg

schody.jpg

stairs.jpg

Edytowane przez Emma M.

Przyszłam się przywitać i ja:) Wątek przeczytałam ...nadrobiłam i już się cieszę na nowe wnętrza:) Już podoba mi się to co jest:)

Jeśli pozwolisz, będę zaglądać:)

Pozdrawiam

Beata:)

Przyszłam się przywitać i ja:) Wątek przeczytałam ...nadrobiłam i już się cieszę na nowe wnętrza:) Już podoba mi się to co jest:)

Jeśli pozwolisz, będę zaglądać:)

Pozdrawiam

Beata:)

Cześć Betako! Miło, że jesteś - zapraszam! I dziękuję za miłe słowa :hug:

Channel & Two - te trzecie faktycznie mają w sobie to coś, prawda?...hmm

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
No i dalej cisza....

Cisza, cisza bo na wakacjach byłam! Ale miło, że ktoś tu na mnie czekał :hug: No, ale co dobre, szybko sie kończy, wracam więc wykańczać się ostatecznie na budowie. I wyciągam mój wątek z czeluści FM!

Zaraz wrzucę fotki z telefonu i pokażę Wam, moje drogie, stan aktualny - z podłogami!!!:wiggle: Wiecie, to taki miły widok, wejść do domu prosto z wakacji, a tu...

20120731_195350.jpg

20120731_195513.jpg

Edytowane przez Emma M.

Witam Emmo:),

pięknie sie u ciebie zapowiada,

sztukaterie uwielbiam i u ciebie bardzo sie mi ona podoba, ładne podłogi, szkoda że zdjęcia takie malutkie i tak mało fotek;).

Obiecuję więcej i większe, jak tylko ogarnę znowu edycję (no nie wiem jak się je teraz powiększa??!)

I witam Cię serdecznie Vesilko i baaardzo dziękuję za miłe słowa, zwłaszcza w kwestii podłóg, bo nieco sceptycznie byłam do nich początkowo nastawiona :yes:

Może tak:

sm20120731_201237.jpg

Edytowane przez Emma M.

Emmo

jeśli wgrywasz z komputera to niestety ale będą tylko takie małe zdjęcia jako załączniki, które powiększyć można klikając na zdjęcie, chyba jest to spowodowane ograniczoną ilością miejsca na serwerach muratora i np dużych plików już nie wgrasz z komputera, trzeba je wcześniej skompresować- czyli zmniejszyć jakość i wielkość.

Fajnie te płytki w łazience wykończone listwą u góry, gratuluje pomysłu :yes:

Tak, bo jest prawdopodobnie za duże, choć i tak zostałoby zmniejszone tak jak to:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=129470&d=1344188910%3C/a%3E

tak jak Vesila to napisała:), najlepiej wklejać zdjęcia z picasy, imageshacka, czy innego fotosika;).

Edytowane przez rasia