Natalia Stanko 06.08.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witaj Emmo. Piękną bazę stworzyłaś i wiesz co? Dżungli ci zazdroszczę, nie będzie musiała czekać aż ci 20cm krzaczki wyrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.08.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Też podoba mi się pomysł wykończenia płytek listwą A czy na suficie to przypadkiem nie ten model (albo podobny tylko większy)? Zastanawiałam się nad nimi do swojej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justi_p 06.08.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 witam gratuluję domku i podłogi teraz czekam na dalszą wykończeniówkę i obiecuję podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 07.08.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 07.08.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 fotki z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 07.08.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 witam gratuluję domku i podłogi teraz czekam na dalszą wykończeniówkę i obiecuję podglądać Cześć Justi właśnie byłam u Ciebie, podziwiałam i wzdychałam, że już masz tyle prac za sobą.... a wiesz, mebelki te same będę miała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 07.08.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Też podoba mi się pomysł wykończenia płytek listwą A czy na suficie to przypadkiem nie ten model (albo podobny tylko większy)? Zastanawiałam się nad nimi do swojej łazienki Dropku, listwy w łazience Skin Tec™ VillaDeco, model VD 80E (80x70mm). Fajne są, polecam - a i cena rewelacyjna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 07.08.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witaj Emmo. Piękną bazę stworzyłaś i wiesz co? Dżungli ci zazdroszczę, nie będzie musiała czekać aż ci 20cm krzaczki wyrosną Witaj Natalia, bardzo się cieszę z Twojej wizyty... Tak, dżungla rośnie bez umiaru, trzeba ja będzie przetrzebić, chociaż czasu mi teraz szkoda. Akcja PAKOWANIE rozpoczęta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 07.08.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ooo - fajne płytki w łazience! Bardzo nietypowe! I jakie wysokie listwy przypodlogowe:) Wysokie nie? 15cm, wymarzona wysokość... Ach łazienka... łazienka miała być w Le Rable, ale musiałabym jakiś bank poprosić o drugi mega-kredyt! Więc jest jak jest. W wc trochę zaszaleję (bo mniejsze) i zainwestowałam w dekory Zienia z kolekcji London Picadilly! Mają być jeszcze w tym tygodniu! A z nowości: jutro będą drzwi wejściowe - i fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka76 10.08.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Zapowiada się piękny dom. Kibicuję i podglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.08.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Wiatam Piękna baza, podłogi wyszły suuper Czekam z niecierpliwością na nowe fotki A co z meblami kuchennymi, decyzja co do koloru zostałą podjęta ??? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 A z nowości: jutro będą drzwi wejściowe - i fotki! Jutro minęło a fotek brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 11.08.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Przepraszam, weekend nad morzem nam niespodziwanie wyskoczył Fotki wrzucę w poniedziałek. Paaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Akcja PAKOWANIE rozpoczęta!!! Nooooooo iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 11.08.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Wiatam Piękna baza, podłogi wyszły suuper Czekam z niecierpliwością na nowe fotki A co z meblami kuchennymi, decyzja co do koloru zostałą podjęta ??? Pozdrawiam!!! Meble będą białe! Tylko zastanawiam się jaki stół będzie mi teraz pasował: biały? Czarny? A może drewniany blat +białe nogi...? Poradzcie, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 11.08.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Nooooooo iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... ...no i wieje, ale jest słońce. Zbieram siły przed przeprowadzką, opalam nóżki i dobrze mi;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.08.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 no to udanego wypoczynku piękna podłoga i białe listwy czekamy na dalsze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.08.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 to i ja się melduję:yes:bardzo mi się podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 13.08.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No wreszcie!!!!!!!!!!!! Zmiany rewelacyjne!!! Podłoga wyszła bajecznie, a listwy przypodłogowe wyglądają rewelacyjnie! Czekam na dalsze zdjęcia! No i na meble w kuchni - białe - wiem, ale jakie??? jakieś inspiracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.08.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jeju jak pięknie:jawdrop: Nie wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts