Magduśka1719509122 14.08.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Pięknie wyszło! Emmo, czy w salonie na ścianach to też szarości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 14.08.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Zapowiada się piękny dom. Kibicuję i podglądam. Witam Azalko, dziękuję i zapraszam jak najczęściej, choć wiem, że teraz absorbuje Cię wielce Ważna mała osóbka! Podziwiam Cię za budowanie domu własnymi rękoma, naprawdę! Ja tylko jeżdżę na budowę i pokazuję co jak ma być zrobione i wytykam ewentualne błędy. No i decyduję o zakupach... a Ty!!! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 14.08.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Jutro minęło a fotek brak Fotki robiłam w dniu wyjazdu nad morze, no i okazało się, że aparat tam zostawiłam :/ ze zdjęciami drzwi i zamontowanych sprzętów w łazience - sorry, gapa ze mnie! no to udanego wypoczynku piękna podłoga i białe listwy czekamy na dalsze poczynania A dzięki, dzięki! to i ja się melduję:yes:bardzo mi się podoba:D Witam Cię Anetko! Naprawdę Ci się podoba?... och, dzięki, nawet nie wiecie, ile to dla mnie znaczy! No wreszcie!!!!!!!!!!!! Zmiany rewelacyjne!!! Podłoga wyszła bajecznie, a listwy przypodłogowe wyglądają rewelacyjnie! Czekam na dalsze zdjęcia! No i na meble w kuchni - białe - wiem, ale jakie??? jakieś inspiracje? Biała IKEA (na czas jakiś), umówiliśmy się z M., że drewniane meble u stolarza zamówimy po dobudowie tarasu i zrobieniu elewacji - czyli nie wcześniej niż w przyszłym roku. Ale i tak się cieszę! Ważne, że biała, co nie? Jeju jak pięknie:jawdrop: Nie wytrzymam Hej Madziu, witaj kochana! Napiszę do Ciebie w sprawie kliku zakupów z Twojego sklepu, ok? Znajdziesz chwilkę?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 14.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Madzia ZZZ - u Ciebie też jest pięęęknie - podglądam cały czas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.08.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Fotki robiłam w dniu wyjazdu nad morze, no i okazało się, że aparat tam zostawiłam :/ ze zdjęciami drzwi i zamontowanych sprzętów w łazience - sorry, gapa ze mnie! ... rozumiem, że fotki zobaczymy za rok, jak znowu na wakacje nad morze pojedziesz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 15.08.2012 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Pięknie wyszło! Emmo, czy w salonie na ścianach to też szarości? Też, jeden z dziesiątków odcieni farb PARA. Trochę żałuję, że nie ciemniejszy - ale zimą pewnie okaże się, że jest ok, gdy światła dziennego będzie mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 15.08.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 ... rozumiem, że fotki zobaczymy za rok, jak znowu na wakacje nad morze pojedziesz:lol2: oj tam, oj tam za rok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 16.08.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Zapraszam! Oto drzwi wejściowe - jeszcze w folii, ale klucze już mam! Oczywiście potrzebna jeszcze obróbka, ale wszystkow swoim czasie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 16.08.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) ...a oto schody na piętro - ściany jeszce niepomalowane, a schody betonowe (i póki co takie będą ). Nie wiem, nie mam pomysłu jak zamaskować tę paskudną skrzynkę na liczniki jakieś pomysły...? Barierki oczywiście do zmiany! Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 16.08.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Zapraszam na piętro Jutro będą montowane drzwi wewnętrzne - białe oczywiście! A teraz "mały szary" - czyli pokój goscinny, podłogi są teraz okryte tekturą a tak wyglądał zpodłogami odkrytymi - przed malowaniem. Lubię już ten pokój! Pokój Leny, jedyny "w kolorze" - sama wybrała sobie rozbielony pistacjowy, myślę, że będzie ślicznie! widok z pokoju Leny na korytarz, po prawej stronie łazienka, na wprost sypialnia, po lewej korytarz Nasza sypialnia i widok z okna sypialni - love it! Sąsiadów nie widać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.08.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 coraz bardziej domowo się robi. Listwy wyglądają super no i ta pistacja bardzo przyjemna...a na klatce , tam gdzie licznik ja bym zrobiła galerię zdjęć i licznik ukryła pod jednym z nich...ewentualnie jakiś obraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 16.08.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A dzis miła niespodzianka, glazurnik sie spręzył i na ścianach w wc na parterze są już płytki! Lusterkowe płytki Zienia jeszcze oklejone folią ochronną, ale rąbek tajemnicy przed Wami uchylam - voila! Ach i jeszcze w łazience na piętrze - zamontowane "trony" i montuje się wanna: Brodzik też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 16.08.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ufff... napracowałam się! Fotki robiłam telefonem, więc jakość jest jaka jest, kolejna sesja już z drzwiami! A teraz zmykam spać bo jutro rano - witaj praco! Miłego piątku wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.08.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Emma ale u Ciebie duże postępy Podłogi i piękne szarości na ścianach, pistacjowa sypialnia też fajna szybko lecicie z wykończeniem. Zieniowe, lusterkowe płytki bardzo ciekawe , czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.08.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ja też, ja też czekam na dalsze zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Emmo ja podobnie jak Aneta radziłabym zrobić galerię zdjęć schodową i ukryć skrzynkę pod obrazkiem, ładnie i praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.08.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Emmo ja podobnie jak Aneta radziłabym zrobić galerię zdjęć schodową i ukryć skrzynkę pod obrazkiem, ładnie i praktycznie Mam nadzieje, ze uda sie to zrobic, bo brzeg skrzynki jes blisko sciany. Zobaczymy poki co pakuje sie, sortuje i wyrzucam mnostwo rzeczy. Okazuje sie, ze to rowniez sa plusy przeprowadzki - mozliwosc pozbycia sie zbednych rzeczy Dzieki za odwiedziny Dziewczyny! Ja w sobote sie przeprowadzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.08.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Mam nadzieje, ze uda sie to zrobic, bo brzeg skrzynki jes blisko sciany. Zobaczymy poki co pakuje sie, sortuje i wyrzucam mnostwo rzeczy. Okazuje sie, ze to rowniez sa plusy przeprowadzki - mozliwosc pozbycia sie zbednych rzeczy Dzieki za odwiedziny Dziewczyny! Ja w sobote sie przeprowadzam!!! A oto swiezo wstawione, jescze cieple...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 21.08.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 A oto swiezo wstawione, jeszcze cieple...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.08.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Bardzo ładnie te drzwi wyglądają z tą koroną i jeszcze na tle szarej ściany... pięknie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts