Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Emmy dom do remontu *** realizacja marzeń a rzeczywistość ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 447
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapowiada się piękny dom. Kibicuję i podglądam.

Witam Azalko, dziękuję i zapraszam jak najczęściej, choć wiem, że teraz absorbuje Cię wielce Ważna mała osóbka! Podziwiam Cię za budowanie domu własnymi rękoma, naprawdę! Ja tylko jeżdżę na budowę i pokazuję co jak ma być zrobione i wytykam ewentualne błędy. No i decyduję o zakupach... a Ty!!! Brawo!

Jutro minęło a fotek brak :p

Fotki robiłam w dniu wyjazdu nad morze, no i okazało się, że aparat tam zostawiłam :/ ze zdjęciami drzwi i zamontowanych sprzętów w łazience - sorry, gapa ze mnie!

no to udanego wypoczynku :) piękna podłoga i białe listwy :) czekamy na dalsze poczynania :)
A dzięki, dzięki! :hug:

to i ja się melduję:yes:bardzo mi się podoba:D
Witam Cię Anetko! Naprawdę Ci się podoba?... och, dzięki, nawet nie wiecie, ile to dla mnie znaczy!

No wreszcie!!!!!!!!!!!! Zmiany rewelacyjne!!! Podłoga wyszła bajecznie, a listwy przypodłogowe wyglądają rewelacyjnie! Czekam na dalsze zdjęcia! No i na meble w kuchni - białe - wiem, ale jakie??? jakieś inspiracje?

Biała IKEA (na czas jakiś), umówiliśmy się z M., że drewniane meble u stolarza zamówimy po dobudowie tarasu i zrobieniu elewacji - czyli nie wcześniej niż w przyszłym roku. Ale i tak się cieszę! Ważne, że biała, co nie?

Jeju jak pięknie:jawdrop: Nie wytrzymam :jawdrop:
Hej Madziu, witaj kochana! Napiszę do Ciebie w sprawie kliku zakupów z Twojego sklepu, ok? Znajdziesz chwilkę?... :D

Fotki robiłam w dniu wyjazdu nad morze, no i okazało się, że aparat tam zostawiłam :/ ze zdjęciami drzwi i zamontowanych sprzętów w łazience - sorry, gapa ze mnie!

:lol2:... rozumiem, że fotki zobaczymy za rok, jak znowu na wakacje nad morze pojedziesz:lol2:

Zapraszam na piętro :rolleyes:

Jutro będą montowane drzwi wewnętrzne - białe oczywiście!

A teraz "mały szary" - czyli pokój goscinny, podłogi są teraz okryte tekturą

20120814_190048.jpg

a tak wyglądał zpodłogami odkrytymi - przed malowaniem. Lubię już ten pokój! 20120731_195625.jpg

Pokój Leny, jedyny "w kolorze" - sama wybrała sobie rozbielony pistacjowy, myślę, że będzie ślicznie!

20120816_195342.jpg

widok z pokoju Leny na korytarz, po prawej stronie łazienka, na wprost sypialnia, po lewej korytarz

20120814_190030.jpg

Nasza sypialnia

20120814_190039.jpg

i widok z okna sypialni - love it! Sąsiadów nie widać!!! :wiggle:

20120814_190132.jpg

A dzis miła niespodzianka, glazurnik sie spręzył i na ścianach w wc na parterze są już płytki! Lusterkowe płytki Zienia jeszcze oklejone folią ochronną, ale rąbek tajemnicy przed Wami uchylam - voila!

20120816_195228.jpg

20120816_195203.jpg

20120816_195158.jpg

Ach i jeszcze w łazience na piętrze - zamontowane "trony" i montuje się wanna:

20120814_185912.jpg

20120814_185904.jpg

20120814_185924.jpg

20120814_185931.jpg

20120814_185945.jpg

Brodzik też będzie :rolleyes:

20120814_185951.jpg

Emmo ja podobnie jak Aneta radziłabym zrobić galerię zdjęć schodową i ukryć skrzynkę pod obrazkiem, ładnie i praktycznie :D

Mam nadzieje, ze uda sie to zrobic, bo brzeg skrzynki jes blisko sciany. Zobaczymy :-) poki co pakuje sie, sortuje i wyrzucam mnostwo rzeczy. Okazuje sie, ze to rowniez sa plusy przeprowadzki - mozliwosc pozbycia sie zbednych rzeczy :-)

Dzieki za odwiedziny Dziewczyny! Ja w sobote sie przeprowadzam!!!

Mam nadzieje, ze uda sie to zrobic, bo brzeg skrzynki jes blisko sciany. Zobaczymy :-) poki co pakuje sie, sortuje i wyrzucam mnostwo rzeczy. Okazuje sie, ze to rowniez sa plusy przeprowadzki - mozliwosc pozbycia sie zbednych rzeczy :-)

Dzieki za odwiedziny Dziewczyny! Ja w sobote sie przeprowadzam!!!

A oto swiezo wstawione, jescze cieple...: 20120817_183442.jpg