TwoOfUs 21.08.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Bardzo ładne drzwi no i powodzenia w przeprowadzce szybciutko Wam to poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 25.08.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 witam i dołączam:) drzwi wyszły super, jeszcze takich nie widziałam chyba nigdy, a bardzo fajna ta korona:))czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 25.08.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 witam i dołączam:) drzwi wyszły super, jeszcze takich nie widziałam chyba nigdy, a bardzo fajna ta korona:)) czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć!!!! Cześć Domi, witam Cię serdecznie! Melduję, że przeprowadzka zakończyła się sukcesem!!! Padam z nóg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.08.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Padam z nóg... Jak już wstaniesz, to aparat w garść i foto-relasją nam tutaj zapodaj, bo niektórzy obgryzają paluchy z niecierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 27.08.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Jak już wstaniesz, to aparat w garść i foto-relasją nam tutaj zapodaj, bo niektórzy obgryzają paluchy z niecierpliwości Moja droga, aparat jest gdzieś wśród tych 120 kartonów, póki co poruszamy się w labiryncie, po "dywanach" z tektury falistej . Ale jest fajnie;-) internet mam tylko telefonowy, zdjęć więc i tak nie wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 27.08.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 eh;( a jak zobaczyłam że coś nowego u Ciebie to juz pomyślałam o zdjatkach z przeprowadzki a tu cza czekać tylko jak długo to zniesiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 30.08.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 A oto swiezo wstawione, jeszcze cieple...: bardzo mi się podobają te drzwi, mogę prosić o informację o producencie i typie drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 19.09.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 No i co było dalej?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 06.11.2012 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) No i co było dalej?..... Cześć wszystkim Na pytanie "co dalej"z chęcią odpowiem, fotkami też się chętnie podzielę - od niedawna dopiero mam stałe łącze, więc wcześniej nie mogłam :/ Mam nadzieję, że za czas jakiś będę się mogła podzielić z Wami moją radochą, (i bez skrępowania prosić o opinie, rady i wsparcie). See you soon! Ale zanim zniknę, mała próbka: lampa w jadalni nad stołem, z tymczasowymi krzesłami i bardzo tymczasowym bieżnikiem! Nie śmiejcie się z niego... prezent od Teściowej Edytowane 6 Listopada 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 09.11.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 (edytowane) Nie uwierzycie, co sie stalo. Zawiesilismy wczoraj druga lampe nad stolem i okazalo sie, ze rozni sie od tej juz wiszacej! Co gorsza, lampy byly kupione ponad rok temu, jeszcze przed remontem... Lampy sa lustrzane. Jedna z nich, jak sie okazalo, jest w srodku jasna, a druga ciemna, po wlaczeniu swiatla widac kolosalna roznice! Sprawdzalam je w sklepie, dokladnie ogladalam kazda z osobna, ale... Nie porownywalam, nie polozylam obok siebie. Cos strasznego. Dzwonilam oczywiscie do sklepu, otrzymalam odpowiedz, jakiej sie niestety spodziewalam, ze zwrot jest niemozliwy, bo lampy byly kupowane dawno, w dodatku w promocji, a dodatkowo... Szklo tego typu, moze miec rozne odcienie i jest to naturalne:eek: nie moge na nie patrzec Edytowane 9 Listopada 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 09.11.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Emma M. a jakby je pomalować od środka na biel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 09.11.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Emma M. a jakby je pomalować od środka na biel? ...ale widziałaś na fotce? w środku zawieszone są kryształki, nie będzie ich wtedy widać. Poza tym, żarówki się dość mocno nagrzewają, no i cały efekt byłby zepsuty, bo te lampy sa jak lustro weneckie... ale dzięki za pomysł Rozmawiałam dziś znowu ze sprzedawcą, dotarłam nawet do kierownika. Niestety, nie przyjmą, nie wymienią Ale, zastanawiam się nad jeszcze jednym sposobem... może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VUITTON 12.11.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Hm....a ja mam trochę inne pytanie Czy Ty może robiłaś podylplowmówkę na AE w Poznaniu w KTPiPP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 12.11.2012 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) Hm....a ja mam trochę inne pytanie Czy Ty może robiłaś podylplowmówkę na AE w Poznaniu w KTPiPP? Nie, to nie bylam ja nie na AE. Edytowane 12 Listopada 2012 przez Emma M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 12.11.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 ...nikt do mnie prawie nie zaglada, a chcialam sie poradzic w sprawie witryny Jutro wrzuce kilka inspiracji, moze sie znajda litosciwe dusze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.11.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 no to niezły zonk z lampami...kurcze a może spróbuj je sprzedać i kupić 2 kolejne...którym się wnikliwie przyjrzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.11.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 no to niezły zonk z lampami...kurcze a może spróbuj je sprzedać i kupić 2 kolejne...którym się wnikliwie przyjrzysz... o dokładnie to samo pomyslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 14.11.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Dziewczyny, sytuacja rozwiązana kupiłam lampę w sklepie internetowym, odmienilam klosz i całość dziś odeśle. Co za ulga podczas rozpakowywania paczki, nie uwierzycie! teraz tylko mam nadzieję , że nie będę czekała długo na zwrot kasy. .. a tak w ogóle, milo Was gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 14.11.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 ...nikt do mnie prawie nie zaglada, a chcialam sie poradzic w sprawie witryny Jutro wrzuce kilka inspiracji, moze sie znajda litosciwe dusze...? Nie zdążyłam. .. czy tylko ją nie ogarniam się czasowo? ! Czy Wy też tak macie:-( w pracy po 12 godzin, chwilka w domu z córcią, co to za życie w biegu :/ wrrr. Aby do wiosny; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 18.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 No jak to nie zagląda????? A gdzie te inspiracje? Jutro już było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts