Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Emmy dom do remontu *** realizacja marzeń a rzeczywistość ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 447
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak już wstaniesz, to aparat w garść i foto-relasją nam tutaj zapodaj, bo niektórzy obgryzają paluchy z niecierpliwości ;)

Moja droga, aparat jest gdzieś wśród tych 120 kartonów, póki co poruszamy się w labiryncie, po "dywanach" z tektury falistej :-) . Ale jest fajnie;-) internet mam tylko telefonowy, zdjęć więc i tak nie wrzucę :-o

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
No i co było dalej?.....;-)

Cześć wszystkim :)

Na pytanie "co dalej"z chęcią odpowiem, fotkami też się chętnie podzielę - od niedawna dopiero mam stałe łącze, więc wcześniej nie mogłam :/

Mam nadzieję, że za czas jakiś będę się mogła podzielić z Wami moją radochą, (i bez skrępowania prosić o opinie, rady i wsparcie).

See you soon!

Ale zanim zniknę, mała próbka: lampa w jadalni nad stołem, z tymczasowymi krzesłami i bardzo tymczasowym bieżnikiem! ;) Nie śmiejcie się z niego... prezent od Teściowej

20121105_101239.jpg

20121105_105153.jpg

Edytowane przez Emma M.

Nie uwierzycie, co sie stalo. Zawiesilismy wczoraj druga lampe nad stolem i okazalo sie, ze rozni sie od tej juz wiszacej! Co gorsza, lampy byly kupione ponad rok temu, jeszcze przed remontem... Lampy sa lustrzane. Jedna z nich, jak sie okazalo, jest w srodku jasna, a druga ciemna, po wlaczeniu swiatla widac kolosalna roznice!

Sprawdzalam je w sklepie, dokladnie ogladalam kazda z osobna, ale... Nie porownywalam, nie polozylam obok siebie. Cos strasznego. Dzwonilam oczywiscie do sklepu, otrzymalam odpowiedz, jakiej sie niestety spodziewalam, ze zwrot jest niemozliwy, bo lampy byly kupowane dawno, w dodatku w promocji, a dodatkowo... Szklo tego typu, moze miec rozne odcienie i jest to naturalne:eek: nie moge na nie patrzec :bash:

Edytowane przez Emma M.

Emma M. a jakby je pomalować od środka na biel? :cool:

...ale widziałaś na fotce? w środku zawieszone są kryształki, nie będzie ich wtedy widać. Poza tym, żarówki się dość mocno nagrzewają, no i cały efekt byłby zepsuty, bo te lampy sa jak lustro weneckie...

ale dzięki za pomysł ;)

Rozmawiałam dziś znowu ze sprzedawcą, dotarłam nawet do kierownika. Niestety, nie przyjmą, nie wymienią:bash:

Ale, zastanawiam się nad jeszcze jednym sposobem...:stirthepot: może się uda

...nikt do mnie prawie nie zaglada, a chcialam sie poradzic w sprawie witryny :(

Jutro wrzuce kilka inspiracji, moze sie znajda litosciwe dusze...?;-)

Nie zdążyłam. .. :-( czy tylko ją nie ogarniam się czasowo? ! Czy Wy też tak macie:-( w pracy po 12 godzin, chwilka w domu z córcią, co to za życie w biegu :/ wrrr. Aby do wiosny;;)