Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Emmy dom do remontu *** realizacja marzeń a rzeczywistość ;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 447
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chcialabym Was zapytac o opinię w pewnej kwestii: chcialabym wstawic do salonu, do jego czesci ze stolem, witrynę, a wlasciwie kredens z szufladami.

Zastanawiam sie jednak nad kolorem: stol jest czarny, krzesla beda szare, tapicerowane. Pytanie: witryne wstawic czarna czy biala? Oto salon:

aa11df5344921df79b41d06d864f6eb182.jpgaa20121118_225000.jpg

Edytowane przez Emma M.

Hej Emmo

ja zaglądam, ale z czasem do napisania czegoś sensownego to cienko u mnie ostatnio:rolleyes:

Miałaś świetny pomysł z zamianą lamp, wyglądają cudnie nad tym stołem, natomiast co do kredensu/komody, to nie wiem co doradzić, możesz jakieś podobne stylem inspiracje wrzucić? nie wiadomo do końca co planujesz, bo witryna ma przeszklenia i jest z pólkami, kredens - to spory mebel z szafką, lub szufladami na dole i przeszklonymi pólkami u góry, a komoda ma właśnie szuflady, szufladki...

Emmo, to zależy... jak zamierzasz wykończyć salon. Czarna/y będzie pasował do stołu, ale myślę że trochę przytłoczy wnętrze. Biały jest neutralny, na pewno będzie pasował i nada wnętrzu lekkości. Przy czarnym mebelku i białych dodatkach też będzie nieźle.

A lampy wyglądają fantastycznie ;-)

• 3 weeks później...
Emmo, to zależy... jak zamierzasz wykończyć salon. Czarna/y będzie pasował do stołu, ale myślę że trochę przytłoczy wnętrze. Biały jest neutralny, na pewno będzie pasował i nada wnętrzu lekkości. Przy czarnym mebelku i białych dodatkach też będzie nieźle.

A lampy wyglądają fantastycznie ;-)

Dzięki, dzięki!

Zaraz pochwalę się zasłonami! Jupi! :wiggle::wiggle::wiggle: Tak się z nich cieszę.... jak myślicie, pasują? ;)

• 2 weeks później...
  • 9 months później...