Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Rekordowo duży, rekordowo gruby "Murator" 6/2012

Recommended Posts

• Odpowiedzi 56
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Każdy się może załapać, kto kupi, przeczyta i podzieli się komentarzem o jakimś artykule w najnowszym BIG "Muratorze".

A ja uległam waszej reklamie i kupiłam BIG-Muratora. A ponieważ w ogrodzie mam pustynię i gruzowisko po budowie to nie ukrywam, że dodatkowo skusiła mnie możliwość załapania się na ten dodatek o ogrodach ;)

W Muratorze na szczególną uwagę zasługuje obszerny artykuł o urządzaniu pokoju dziecka. Podoba mi się, że uwzględniono różny wiek dziecka i jego potrzeby przy aranżacji wnętrza. Dlatego myślę, że tekst zainteresuje każdego rodzica. Ja jako mama niemowlaka chcę, by pokój zapewniał mu bezpieczeństwo jak również wprowadzał go w świat fantazji. Architekt wnętrz trafnie radzi, by projektując wnętrze dla najmłodszych poruszać się na kolanach. Jednocześnie podkreśla, że dobrze zorganizowana przestrzeń ewoluuje wraz z dzieckiem. Dodam jeszcze, że artykuł wzboacony jest o wiele zdjęć, które mogą stać się ciekawą inspiracją dla nas, by nie musieć powielać mody na wystrój w stylu Disneylandu.

Dla mnie najważniejszym artykułem jest artykuł "Kostka odczarowana" bo czeka mnie podobny remont, moja kostka jest dość podobna, chociaż nie taka "brzydka" i problematyczna. Interesuje mnie zachowanie bryły i wprowadzenie nowoczesnego stylu, teraz wiem w którą stronę podążać bo to co zobaczyłam jest dokładnie tym co chcę osiągnąć. Drugi artykuł który nakłonił mnie do kupna magazynu to "czas na okna i drzwi". A wogóle to cały magazyn jest bardzo udany i kolejne artykuły też są przydatne i ciekawe.

Droga Redakcjo! Kupiłam dzisiaj pierwszy w swoim życiu numer Muratora. Bardzo ciekawe artykuły. Na stronie 225 znalazłam błąd ortograficzny. Rzucił mi się w oczy, bo zaciekawiła mnie reklama gazetki "Łatwe majsterkowanie". Droga Redakcjo, wyraz "sprzedaż" - proszę zwrócić uwagę. :)

• 2 weeks później...

Wybaczcie mi tak śmiałe pytanie.. Czy ktoś już odebrał jakąkolwiek obiecaną przesyłkę od Redakcji? :)

Pytam bo już jakiś czas minął a przesyłki u mnie jak nie było tak nie ma...

Nie nie, nie to żebym Redakcję o cokolwiek obwiniał :-P Ale ktoś wyżej pisał że teżdugo nic nie dochodziło..

Kiedyś jak przychodziły do nas katalogi z Archonu to zawsze koperty były rozerwane i ponownie sklejone taśmą, albo w takim stanie rozerwane że już nawet nikt nie próbował kryś jakiejś ingerencji w tą przesyłkę..

Co się dzieje z tą Pocztą Polską? Państwo w państwie? żadnej kontroli? żadnej odpowiedzialności?

kto skomentował artykuły Muratora - warunek całej zabawy - i podał adres, przesyłkę otrzymał.

Może lepiej byłoby napisać

"kto skomentował artykuły Muratora - warunek całej zabawy - i podał adres, do tego przesyłki zostały wysłane".

A niekoniecznie otrzymał.. bo jak widać z tym otrzymywaniem to różnie..

• 2 weeks później...