Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WÓDKA - "a dom"

siemargul

Recommended Posts

Wódka - temat, jak najbardziej na czasie.

Alkohol – jaka jest jego prawdziwa historia. Oto inne spojrzenie na ten temat, niż obecnie lansowane w mediach.

Film podsuwa odpowiedzi na bardzo ważne kwestie, głoszone przez zwolenników „procentowych” trunków. Ma on również na celu ukazanie innej wersji rzeczywistości oraz przemyślenie tematu.

Edytowane przez siemargul
Zmiana świadomościowa - błędny przekaz, spowodowany moim niewłaściwym zinterpretowaniem filmiku jako całości.

Siemiergul ... tak mnie przeraziłeś, że nawet piwka mnie się odechciało ... o winku nie wspominając (będę teraz soczkiem popijał kolację) :lol: ;)

... z tego smutku i rozpaczy chyba se więcej rumu doleję do porannej kawy :lol:

Plan "zabijania ducha" jest tak skomplikowany, że ... proponuję przenieść "wewontek" do "spiskowych teorii" :lol:

... tak mnie się przypomniało:

"czy lepiej jest być znanym pijakiem ? czy anonimowym alkoholikiem ?" :lol:

Edytowane przez Chef Paul

to tak jak ja.

tylko, że żona co wieczór jakaś taka nadąsana :)

Znam ten ból... Te typy tak mają!

Wg mojej starszej siostry, smakosz to taki, co nie przepija zaraz gorzały jakąś colą, czy innym badziewiem, tylko delektuje się nią, bo inaczej to po co pić? Ci co przepijają, to są właśnie alkoholicy, którzy piją bo muszą, nie cierpiąc smaku wódki i dlatego zapijają, żeby go zlikwidować. A pić widocznie muszą, bo jak inaczej wyjaśnić, że robią to, czego nie lubią?

Smakosz lubi ten smak i dlatego pije dla przyjemności. I może nawet codziennie!