siemargul 28.05.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) Wódka - temat, jak najbardziej na czasie. Alkohol – jaka jest jego prawdziwa historia. Oto inne spojrzenie na ten temat, niż obecnie lansowane w mediach. Film podsuwa odpowiedzi na bardzo ważne kwestie, głoszone przez zwolenników „procentowych” trunków. Ma on również na celu ukazanie innej wersji rzeczywistości oraz przemyślenie tematu. Edytowane 30 Maja 2012 przez siemargul Zmiana świadomościowa - błędny przekaz, spowodowany moim niewłaściwym zinterpretowaniem filmiku jako całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 28.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) Siemiergul ... tak mnie przeraziłeś, że nawet piwka mnie się odechciało ... o winku nie wspominając (będę teraz soczkiem popijał kolację) ... z tego smutku i rozpaczy chyba se więcej rumu doleję do porannej kawy Plan "zabijania ducha" jest tak skomplikowany, że ... proponuję przenieść "wewontek" do "spiskowych teorii" ... tak mnie się przypomniało: "czy lepiej jest być znanym pijakiem ? czy anonimowym alkoholikiem ?" Edytowane 28 Maja 2012 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 28.05.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Wszystko to prawda...za wyjątkiem najważniejszego- to nie państwo rozpija-"decyzja należy do Ciebie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.05.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 36minut 21sekund...nie oglądam... Przeca wiadomo, że to Palikot nas rozpija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 36minut 21sekund...nie oglądam... Przeca wiadomo, że to palikot nas rozpija i Tusk!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.05.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ale ta szopka na obrazku ładna. Trzeba bedzie bliżej choinki do niego wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta Ż 29.05.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 od 24,33 parę minut.Obejrzyjcie polecam-ja byłam zdziwona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 30.05.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Obejrzałam tylko o "pseudowyborze" i niestety naciągane pod tezę. A myślałam, ze się czegoś ciekawego dowiem. Jak słyszę teksty, że materiał pokazuje "jak się planowo niszczy nasze społeczeństwo" nie oglądam z zasady. Kawa smaczniejsza i zdrowsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.05.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja osobiście uważam że dom bez wódki jest jakiś taki pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 30.05.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja osobiście uważam że dom bez wódki jest jakiś taki pusty. i jakby w tym domu się nie przelewało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 30.05.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 i jakby w tym domu się nie przelewało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.05.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja osobiście uważam że dom bez wódki jest jakiś taki pusty. Flaszka też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.05.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ja osobiście uważam że dom bez wódki jest jakiś taki pusty. ...jakby zabrakło spiritus movens.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 "czy lepiej jest być znanym pijakiem ? czy anonimowym alkoholikiem ?" pijak a alkoholik to różnica. pijak lubi - alkoholik musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.05.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 pijak a alkoholik to różnica. pijak lubi - alkoholik musi A ja jestem smakosz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 30.05.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 A ja jestem smakosz! to tak jak ja. tylko, że żona co wieczór jakaś taka nadąsana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.05.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 to tak jak ja. tylko, że żona co wieczór jakaś taka nadąsana Znam ten ból... Te typy tak mają! Wg mojej starszej siostry, smakosz to taki, co nie przepija zaraz gorzały jakąś colą, czy innym badziewiem, tylko delektuje się nią, bo inaczej to po co pić? Ci co przepijają, to są właśnie alkoholicy, którzy piją bo muszą, nie cierpiąc smaku wódki i dlatego zapijają, żeby go zlikwidować. A pić widocznie muszą, bo jak inaczej wyjaśnić, że robią to, czego nie lubią? Smakosz lubi ten smak i dlatego pije dla przyjemności. I może nawet codziennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 31.05.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 E tam smakosz... To dla cieniasów i kryptoalkoholików. Porządny człowiek jest koneserem i do tego inwestorem (szczególnie jak kupuje wino ) A żony trzeba słuchać. Niezadowolona gorzej uprzykrzy życie niż najpiękniejszy kac. A jak tematy się połączą, życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 31.05.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 taaaaak, żony trzeba słuchać. ale ja przecież jestem koneserem pasjonatem. trzeba to zrozumieć. wszak kto piwa nie lubi albo mu nie smakuje ten albo wariat albo zwariuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.05.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Porządny człowiek jest koneserem A jak urodziłem się bałaganiarzem? To co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts